Uşak’ın Gururları Türkiye İkincisi Oldu! Sahnedeki Minikler Alkış Topladı

Uşak’ın genç yetenekleri, Nasreddin Hoca’nın güldüren bilgelik mirasını sahneye taşıyarak Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza attı.
Uşak’ın Gururları Türkiye İkincisi Oldu! Sahnedeki Minikler Alkış Topladı

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Eşe ve Halil Erdoğdu İlkokulu, Konya'nın Akşehir ilçesinde gerçekleştirilen 9. Ulusal İlkokullar Arası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması'nda önemli bir başarıya imza attı. Türkiye genelinden katılan yüzlerce okul arasından finale yükselen öğrencilerimiz, sergiledikleri üstün performansla Türkiye ikinciliği kupasını kazanmayı başardı.

Geçmişten Gelen Başarı Geleneği

Eşe ve Halil Erdoğdu İlkokulu, bu prestijli yarışmada ilk kez değil. Geçtiğimiz yıl bölge birinciliği elde eden okul, bu sezon da aynı kararlılıkla sahneye çıktı ve başarı grafiğini yükselterek Türkiye ikinciliğine uzandı. Mizah, zekâ ve sahne performansını mükemmel bir uyumla sergileyen öğrenciler, Uşak'ı en iyi şekilde temsil etti.

Emek ve Özveriyle Kazanılan Zafer

Bu gurur verici başarının arkasında öğretmenlerin büyük emeği ve özverisi bulunuyor. Aylarca süren hazırlık sürecinde öğrencileriyle birlikte ter döken eğitimciler, Uşak'a bu mutluluğu yaşattı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, başarılı öğrencileri ve öğretmenleri gönülden kutladı.