Uşak Üniversitesi'nde Öğretmenler Günü Mevlit Programı yapılacak!

Uşak Üniversitesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Mevlit Programı yapılacağı açıklandı. Bu program ile hayatını kaybetmiş öğretmenlerle akademisyenlerin anılacağı bildirildi.
Uşak Üniversitesi'nde Öğretmenler Günü Mevlit Programı yapılacak!

24 Kasım Öğretmenler Günü bu yıl Uşak Üniversitesi’nde özel etkinliklerle kutlanıyor. Yapılan programlara ilişkin tüm ayrıntılar düşünülürken en özel program da 24 Kasım Öğretmenler Günü Mevlit Programı olacak. Uşak Üniversitesi yapılacak mevlit etkinliği ile ebediyete göç etmiş öğretmenler ile akademisyenleri dualarla anacak.

ÖĞRETMENLER DUALARLA ANILACAK

Öğretmenler Günü için yapılacak olan mevlit programını Kıraat ve Musiki Öğrenci Topluluğu düzenleyecek. İslam Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İslami İlimler Fakültesinde görevli Öğr. Gör. Mehmet AYDIN'ın Akademik Danışmanı olduğu topluluk takdir gören bir öğretmenler günü etkinliğinin altına imzasını atıyor.

ÜNİVERSİTE CAMİİ’NDE OLACAK

Uşak Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi bahçesinde bulunan Üniversite Camii’nde düzenlenecek olan mevlit 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 12:00 ile 13:00 arasında olacak. Bu mevlit ile ahirete irtihal etmiş tüm akademisyen, öğretmen ve eğitim camiasını yad edilecek. Kur’an-ı Kerim okunacak ve Mevlid programı ifa edilecek. Katılımın çok yoğun olması beklenen program için üniversite öğrencilerine, akademisyenlere ve Uşak’taki vatandaşlara davetler gönderildi.

Öğrencilerin ve akademisyenlerin bu anlamlı günde gerçekleştirilecek olan mevlit programına iştirak etmeleri beklenirken şehit öğretmenler de anılacaklar. Bu etkinlik için Uşak Üniversitesi’nin destek verdiği bildirilirken duyuru üniversitenin internet sitesi üzerinden yapıldı. Uşak Üniversitesi’nin yaptığı bu anlamlı etkinlik ile oldukça ses getirmesi bekleniyor.