Uşak Üniversitesi Rektörü Savaş'tan öğrenci evi ziyareti

Uşak Üniversitesi'nde öğrencilerin final haftası telaşları tüm hızı ile devam ederken rektör Savaş öğrenci evini ziyaret etti.
Uşak Üniversitesi Rektörü Savaş'tan öğrenci evi ziyareti

Türkiye'nin en büyük üniversiteleri arasına adını yazdırmayı başaran Uşak Üniversitesi'nde öğrencilerin final haftası telaşı devam ederken öğrenciler için çeşitli moral etkinliklerine yer veriliyor. Uşak Üniversitesi kütüphanesinde ders çalışan öğrencilere çorba ikramı sonrası rektör Savaş bu seferde öğrenci evini ziyaret etti.

Rektör Savaş, öğrencilere moral verirken, onların görüş ve önerilerini dinledi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri Yüksel Sarıkaya, Tuğba Yılmaz, Tuba Durukan ve Nevruz Zuhal Benli ile bir araya gelen Prof. Dr. Savaş, öğrencimizle sohbet ederek sınav sürecinde neler yaptıklarını dinledi ve tavsiyelerde bulundu.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE DESTEK ZİYARETLERİ!

Öğrenci odaklı bir yaklaşım Öğrencilerin görüş ve taleplerini dinleyen Rektör Savaş, bu tür etkinliklerin, öğrencilerle doğrudan iletişim kurarak onların beklentilerini ve taleplerini anlama konusunda önemli bir rol oynadığına dikkati çekti.

final-1.jpg

Öğrencilerin olumlu geri dönüşleriyle karşılaşan Rektör Savaş, öğrencilerle geçirilen zamanın, üniversite yönetimi için değerli bir bilgi kaynağı olduğunu ve öğrenci odaklı politikaların geliştirilmesine katkı sağladığının altını çizdi.

final-2.jpg

Öğrencilerimiz, bu anlamlı ziyaretten dolayı ve üniversite yönetimi ile daha sıkı bir bağ kurma fırsatı buldukları için mutlu olduklarını ifade ederek Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’a teşekkür ettiler.

fnial-3.jpg

Ziyaret sonunda Rektör Savaş, Uşak Üniversitesinin öğrenci merkezli politikalarını sürdürme kararlılığını bir kez daha vurgulayarak ‘‘Hep birlikte çok çalışarak, daha iyiye, daha güzele ulaşacağız. Bir kez daha final sınavlarında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum’’ dedi.

Öğrencilerle hatıra fotağrafı da çektiren Rektör Savaş daha sonra evden ayrılırken ortaya bu renkli görüntüler çıktı. Türkiye genelinde pek çok üniversitesi de final haftası nedeniyle üst üste sınavlar yapılmaya devam ediliyor.