Uşak Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayımladı

Türkiye'nin en saygın öğretim kurumları arasında yer alan Uşak Üniversitesi rektör alım ilanı yayımladı.
Uşak Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayımladı

Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak gelişen ve adını kısa sürede Türkiye'nin en iyi üniversiteleri arasına yazdırmayı başaran Uşak Üniversitesi öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. Üniversite tarafından yayımlanan ilan ile yapılacak olan öğretim üyesi alım ilanı için şartlar ve kadrolar duyuruldu.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRETİM ÜYESİ ALIM İLANI YAYIMLANDI!

rektor.jpg

Genel Açıklamalar;

1) Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denkliğinin onaylanmış olması ve öğrenim belgelerine eklenmesi gerekmektedir.

2) Gerçeğe aykırı belge ile başvuru yapanlar ya da beyanda bulunanların atamaları yapılmayacak, yapılmış ise iptal edilecektir ve haklarında yasal işlem başlatılacaktır.

3) Bir adayın sadece bir kadroya başvurma imkânı vardır.

4) Başvuru evrakları iade edilmeyecektir.

5) 2547 sayılı Kanunun Ek 38. maddesi uyarınca belirlenen, %30 kotası ile başvuru yapılabilecek Doktor Öğretim Üyesi kadrosu bulunmamaktadır.

6) Doçent ve Profesör ünvanı taşıyanların daha alt kadrolara başvuruları geçersiz sayılacaktır.

7) Adayların, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

8) Profesör ve Doçent kadroları devamlı statüdedir.

9) İdare uygun gördüğü takdirde ilanın her aşaması iptal edilebilir. 10) İdare ilanda, ilan ve sınav takviminde değişiklik yapma hakkını saklı tutar

. **Adayların salt okunur USB/CD/DVD’ye bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan yayınlar dosyasının yanı sıra; Başvuru Formunu, Puanlama Tablosunu, Özgeçmişini ve Öğrenim Belgelerini onaylı bir şekilde yüklemeleri gerekmektedir. **Son başvuru tarihi ilanın Resmî Gazete’de yayım tarihinden itibaren 15. (on beşinci) gün mesai bitimine kadardır. Son başvuru tarihinin hafta sonu ve/veya resmi tatil günü olması halinde, takip eden ilk iş günü mesai bitimi son başvuru tarihi olarak değerlendirilecektir.

kadro-1-001.jpg

kadro-2-001.jpg

kadro-3-001.jpg

kadro-4-001.jpg

Bu şartları taşıyan kişiler arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda Uşak Üniversitesi öğretim üyesi alımı tamamlanmış olacak.