Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri sahaya indi

Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri mesleki çalışmalarına başlarken çalışma ziyaretlerine de start verdiler. Bu kapsamda Afyonkarahisar ziyareti gerçekleştirdi.
Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri sahaya indi

Basın sektörüne gönül veren ve bu alanda kariyer planlaması yapan Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri sahaya indi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü'nün gerçekleştirmiş olduğu programa katılan öğrencilerin bu şehirdeki temasları sürüyor.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN AFYONKARAHİSAR ZİYARETİ SÜRÜYOR!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde Afyonkarahisar’a giden Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri, çeşitli temasların ve ziyaretlerin ardından merkezi Afyonkarahisar’da bulunan ulusal televizyon kanalı Kanal 3 ile yerel günlük gazete Gazete 3’e de bir çalışma ziyareti gerçekleştirdiler.

Kanal 3 Medya Koordinatörü Ata Gündüz Kurşun tarafından karşılanan öğrenci heyeti, bir televizyon kanalının iş akış süreçlerini uygulamalı olarak yerinde görme fırsatı buldu. Habercilik mesleğinin uygulama alanları, gazetenin hazırlık süreçleri hakkında öğrencilere ders niteliğinde bir sunum yapan Ata Gündüz Kurşun, mesleğin zorluklarının da altını çizdi. Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen, Uşak Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin ve Yeni Medya Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre Vadi Balcı ve öğrenciler, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kanal 3 ve Gazete 3 yetkililerine teşekkür ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında öğrenciler çalışma ve staj imkanlarını değerlendirirken İletişim Fakülteleri ile basın yayın kuruluşlarının birbirleri için olan önemleri de vurgulandı. Öğrenciler ziyaret kapsamında mezuniyetlerinden sonra kendilerini bekleyen süreç hakkında detaylı bilgilere kavuştular.