Uşak Üniversitesi duyurdu! 5. Uluslararası Hafta Başlıyor

Uşak Üniversitesi tarafından bu sene 5. kez düzenlenecek olan Uluslararası Hafta için beklenen tarih açıklandı. Etkinliğe çok sayıda uluslararası katılım bekleniyor.
Uşak Üniversitesi duyurdu! 5. Uluslararası Hafta Başlıyor

Uşak Üniversitesi etkinlik ve faaliyetlerine tüm hızı ile devam ederken bu sene 5. kez kapılarını açacak olan Uluslararası Hafta için merakla berklenen takvim açıklandı. Son derece geniş bir uluslararası katılımın gerçekleştirileceği etkinlik 27 Mayıs Pazartesi günü kapılarını açarken ziyaretçiler 31 Mayıs 2024 tarihine kadar düzenlenecek olan etkinliklere katılabilecek.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI HAFTA ETKİNLİKLERİ 2024 NE ZAMAN?

Uşak Üniversitesi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Hafta (International Staff Week), 27 Mayıs 2024 - 31 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak. Etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş bir uluslararası katılımla gerçekleştirilecek. Bu yıl Uluslararası Haftaya, 21 ülkeden 38 üniversitenin akademik ve idari personeli katılacak.

Organizasyon kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklerle uluslararası işbirliklerinin gücünü artırma imkânı sunulacak. Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Uluslararası Hafta etkinliği ile ilgili yaptığı açıklamada ‘‘Bu yıl beşincisini gerçekleştireceğimiz etkinliğimiz uluslararası işbirliklerini güçlendirmek ve kültürel etkileşimi artırmak amacıyla büyük bir önem taşımaktadır.

Uşak Üniversitesi olarak, tüm uluslararası ortaklarımızı en iyi şekilde ağırlamaktan ve bu önemli etkinliği gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu etkinlik sayesinde, farklı ülkelerden gelen akademik ve idari personelle bilgi ve deneyim paylaşımında bulunarak, üniversitemizin akademik vizyonunu daha da genişletiyoruz ve işbirliklerimizi pekiştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

ETKİNLİĞİN AÇILIŞ TÖRENİ NE ZAMAN?

Düzenlenecek olan etkinlik için açılış töreni ise 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. 21 farklı ülkede yer alan 38 üniversitenin katılım göstericiğe etkinliklerde uluslararası ilişkilerin güçlendirilmesi amaçlanıyor.