Uşak Üniversitesi 15 Temmuz şehitlerini anma programını açıkladı

Uşak Üniversitesi 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri programını açıkladı.
Uşak Üniversitesi 15 Temmuz şehitlerini anma programını açıkladı

Uşak Üniversitesi 15 Temmuz şehitlerini anma programını açıkladı - 15 Temmuz'da şehit düşen kişileri anmak adına düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Uşak Üniversitesi programını açıkladı. 

Söz konusu törenler için bu sene anma programının 13 Temmuz Perşembe günü düzenleneceği ifade edilirken söz kronusu program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken ardından programda şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okunacak.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANACAK! 

Uşak Üniversitesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde 13 Temmuz Perşembe günü konferans düzenleyeceklerini duyurdu. Uşak Üniversitesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde 13 Temmuz Perşembe günü konferans düzenleyeceklerini duyurdu. Program 13 Temmuz Perşembe günü saat 15.00'de Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlaması beklenilen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okunacak.

Ayrıca programda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü adlı sinevizyon gösterisi yapılacak. Açılış konuşmasını Rektör Ekrem Savaş'ın yapacağı konferansa Yönetmen- Yapımcı Nazif Tunç ve Gazeteci-Yazar Bekir Acar'da katılacak. Söz konusu program açılış konuşmasının ardından pamel konuşmaları ile devam edecek.