Uşak MEB’den büyük başarı

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Ve Mesleki Eğitimde AB Erasmus Akreditasyonuna Hak Kazandı.
Uşak MEB’den büyük başarı

16 Mart 2021 14:36 38Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Eğitimi Ve Mesleki Eğitimde AB Erasmus Akreditasyonuna Hak Kazandı.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Avrupa Birliği'nin 2021-2027 Eğitim Öğretim Gençlik Ve Spor Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından yayımlanan Erasmus Akreditasyon programı çerçevesinde okul eğitimi ve mesleki eğitim alanlarında Erasmus Akreditasyonuna hak kazandı.

Kurum olarak kazanılan Erasmus Akreditasyonunu değerlendiren İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, kurumumuz ve okullarımızın Erasmus programına uzun süreli olarak katılabileceğini ve hareketlilik faaliyetleri için düzenli olarak hibe desteği alabileceğini belirtti.

Okul eğitimi alanında ve mesleki eğitim alanında öğretmen ve öğrencilerimiz yurt dışında kurslara ve staj programlarına katılabileceklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin "Müdürlüğümüz AB eğitim programı stratejileri doğrultusunda birçok yeni faaliyet düzenleyecektir. Akreditasyona hak kazanabilmek için yoğun bir çaba sarf edildi. Bu süreçte AR-GE Birimine ve emeği geçen çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ederim." dedi.

(SALİH KILINÇ/UŞAK)