Uşak İl Özel İdaresi okul inşaatlarına tüm hızı ile devam ediyor

Uşak'ta yapımı devam eden eğitim kurumları ve okullar hakkında son durumu Uşak İl Özel İdaresi açıkladı.
Uşak İl Özel İdaresi okul inşaatlarına tüm hızı ile devam ediyor

Uşak'ta eğitim kurumlarının sayısının arttırılmasına yönelik çalışmalar tüm hızı ile devam ederken bu kapsamda yeni okul inşaatlarına da başlanmıştı. Uşak İl Özel İdaresi tarafından yürütülen yeni okul inşaatları ve çalışmaları hakkında yeni açıklama yapıldı.

Uşak İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada Banaz ilçesinde yapımlarına devam edilen Banaz Şehit Necati Sargın Anadolu Lisesi ve Banaz Şehit Tuncay Durmuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatlarındaki son durum aktarıldı. İl Özel İdaresi okul inşaatlarının yanı sıra Uşak'ta çok sayıda projede tadilat ve inşaatlarına devam ediyor.

UŞAK'TA YENİ YAPILAN OKULLARDA İNŞAATLAR SÜRÜYOR!

Şehit Necati Sargın'ın adını taşıyan Uşak'taki okulda inşaat ve tadilat çalışmaları tüm hızı ile devam ederken Uşak İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada "Banaz İlçesi Şehit Necati Sargın Anadolu Lisesi'nin kapı kasaları ve wc kapı montajları yapılmış olup dış cephe prekast saçak uygulaması devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

usak-il-ozel-idaresi.jpg

Yapılan bir diğer açıklamada ise "Banaz İlçesi Şehit Tuncay Durmuş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapım işi devam etmektedir" denilerek bu okulun inşaatında da yapım işlerinin sürdüğü ifade edildi. Yapılan paylaşımlarda okullardaki kaba inşaatın hızlı bittiği ve detay işlerin sürdüğü dikkat çekti.