Uşak İl Müftülüğü 17.500 TL para ödüllü resim fotoğraf ve şiir yarışması düzenliyor

Uşak'ta İl Müftülüğü tarafından para ödüllü 3 ayrı yarışma düzenleneceği açıklandı. Düzenlenecek olan yarışmalara ortaokul, lise ve üniversite öğrencileri katılım gösterebilecekler.
Uşak İl Müftülüğü 17.500 TL para ödüllü resim fotoğraf ve şiir yarışması düzenliyor

Uşak İl Müftülüğü yapmış olduğu resmi duyuru ile Uşak'ta il genelinde ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik para ödüllü yarışmalar düzenleyeceğini açıkladı. 3 ayrı kategoride "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" kapsamında düzenlenecek olan yarışmalarda dereceye giren katılımcılara para ödülü verilecek.

Düzenlenecek olan yarışmalarda ortaokul öğrencileri ‘İstiklal Şairi Akif Şiir Okuma’ yarışmasına katılırken lise öğrencileri ise ‘Çanakkale Ruhu’ resim yarışmasında dereceye girmek için birbirleri ile yarışacaklar. Üniversite öğrencileri ise ‘Çanakkale Ruhu’ fotoğraf yarışmasında eserlerini sergileyecekler.

UŞAK'TA PARA ÖDÜLLÜ YARIŞMA!

Uşak İl Müftülüğünün sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşıma göre 3 ayrı yapılacak olan yarışma para ödüllü olacak.

yarisma-1.jpg

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında "Ödüllü Yarışmalar" düzenlenecek.

yarisma-2.jpg

Uşak İl Müftülüğünün sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşım Ortaokul öğrenciler arasında yapılacak olan ‘İstiklal Şairi Akif Şiir Okuma’ yarışmasında birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye ise 2 bin TL para ödülü olduğu açıklanırken, lise öğrencilerin yarışacağı ‘Çanakkale Ruhu’ resim yarışmasında birinciye 1 bin 500 TL, ikinciye bin TL ve üçüncüye 500 TL para ödülü olacağı açıklandı.

yarisma-3.jpg

Öte yandan Üniversite öğrencilerin yarışacağı ‘Çanakkale Ruhu’ fotoğraf yarışmasında birinciye 2 bin TL, ikinciye 1 bin 500 TL ve üçüncüye ise 1 bin TL para ödülü olacağı açıklanırken yarışmaya son başvuru tarihi 8 Mart olarak açıklandı.

yarisma-4.jpg

Yarışmaya katılmak isteyen adaylar için son başvuru tarihi ise lise ve üniversite öğrencileri için 8 Mart 2024 olarak açıklanırken ortaokul öğrencileri için yapılacak olan şiir okuma yarışmasında ise 11 Mart 2024 olarak uygulanacak. Başvuru yapan adaylar arasında yer alan katılımcılar toplam 17 bin 500 liralık para ödülünü bölüşecekler.