Uşak Gençlik Merkezi 2024 YKS kampı tüm hızı ile devam ediyor

Uşak'ta sınavlara hazırlanan gençlerin en büyük destekçisi olan Uşak Gençlik Merkezi 2024 YKS kampı eğitimlerini sürdürüyor.
Uşak Gençlik Merkezi 2024 YKS kampı tüm hızı ile devam ediyor

Uşak'ta eğitime destek konusunda Uşaklı gençlerin en büyük yardımcısı konumunda bulunan Uşak Gençlik Merkezi YKS kampı çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Üniversite sınavına sayılı günler kala öğrencilerin en büyük destekçisi olan Uşak Gençlik Merkezi hem derslere devam ediyor hem de öğrencilerin sınav stresini atmalarını sağlamak adına sosyal projelere imza atıyor.

UŞAKLI ÖĞRENCİLER UŞAK GENÇLİK MERKEZİ İLE SINAVA HAZIRLANIYOR!

Bu kapsamda Uşaklı öğrenciler için Uşak'ta farklı çok sayıda etkinlik düzenlenirken öğrencilerin sınav öncesi kendi başarı durumlarını görmeleri için deneme sınavları düzenleniyor. Deneme sınavında öğrenciler notlarını ve başarı durumlarını görme imkanı elde ederken eksik oldukları konuları belirleyerek bu alanlara yoğunlaşıyorlar.

Öğrencilere öğretmenler eksik oldukları konularda bu açıklarını kapatmak için destek olurken aynı zamanda not ortalamasına göre bölüm tercihleri konusunda da danışmanlık desteği sağlanıyor. Sınava yaklaşıldıkça artan sınav stresi nedeniyle öğrenciler için sosyal etkinlikler de düzenlenirken rehberlik servisleri ile psikolojik destek te veriliyor. Öğrencilerin en iyi bölümleri kazanmalarını sağlamak için eğitim desteği verilirken veliler de çocukları için sunulan bu hizmetler için Uşak Belediyesi'ne teşekkürlerini sundular.