Uşak Emniyeti uyuşturucu ile mücadelesini eğitimle sürdürüyor

Son yıllarda uyuşturucu ile mücadelede büyük başarılar gösteren Uşak Emniyet Müdürlüğü, sadece polisiye önlemlerle değil, toplumun değişik kesimlerine verdiği eğitimlerle de mücadele alanını yaşamın her kesitine taşıyor.
Uşak Emniyeti uyuşturucu ile mücadelesini eğitimle sürdürüyor

Uşak polisi uyuşturucu ile mücadele kapsamında her kesiminden insana ulaşılarak ve topluma hizmet sunan kişilerin uyuşturucu ile mücadeleye etkin katılımını sağlamak amacıyla eğitimler veriyor.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli, toplumda bağımlılığa neden olan maddelerden uzak tutmak, toplumsal bilinci arttırmak için her türlü kamu, kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü mensuplarına veya ailelerine seminer vermeye başladı.

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Uşak Şefkat İlköğretim Okulunda toplam 210 öğrenci velisine, Uşak Üniversitesi Recep Tayyip Konferans salonunda toplam 65 özel güvenlik görevlisine, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli personel tarafından, toplumumuzu bağımlılık yaratan maddelerden uzak tutmak, toplumsal bilinci arttırmak için her türlü kamu, kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü mensuplarına veya ailelerine seminer düzenlendiği” belirtildi.

Açıklamada, Söz konusu seminerlerin kamu, kurum ve kuruluş ile sivil toplum örgütlerinin taleplerine göre de önümüzdeki günlerde devam edeceği bilgisi verildi.

İlgili Haberler