Uşak Belediyesi Ücretsiz Kurslarla Yaşama Değer Katıyor

Uşak Belediyesi tarafından çeşitli alanlarda verilen ücretsiz kurslar kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Alanında uzman eğitimciler önderliğinde yapılacak kurslar için çağrı yapıldı.
Uşak Belediyesi Ücretsiz Kurslarla Yaşama Değer Katıyor

Sadece şehrin altyapı ve üst yapıdaki ihtiyaçlarına karşılık vermekle yetinmeyen Uşak Belediyesi, şehirdeki insanların sosyokültürel gelişimine katkı sağlayacak çeşitli kurslara da imza atıyor.

Spordan sanata her alanda varlığını gösteren ve gelişimin şehirdeki anahtarı haline gelen Uşak Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarla pek çok farklı alanda kendini geliştirmek ve yeni beceriler kazanmak isteyenlere kapılarını açıyor.

Kursiyerlere yeni bir mesleki beceri sağlayarak istihdama katkı sağlamayı hedefleyen Uşak Belediyesi daha önce de hayata geçirdiği “seramik biçimlendirme, kalıp hazırlama, Arapça(Kur’an-ı Kerim) ve resim kurslarında yeni dönemini açıyor.

ENGELLERİ KALDIRAN ANLAYIŞLA ÖZEL KURS

Engelsiz bir Uşak düşüncesiyle hareket eden Uşak Belediyesi, zihinsel engellileri de sosyal yaşama dahil etmek üzere dikiş kursu verecek.

Atatürk Kültür Merkezi’nden müracatların yapılabileceği kurslar hakkında bilgi almak için 0276 227 51 63 numaralı hat aranabilecek. Resim kursları hakkında bilgi almak içinse 0507 670 00 43 veya 0535 485 67 58 numaraları aranabilecek.