Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Manisa Sarıgöl'de yapıldı

Manisa Sarıgöl'de 2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası gerçekleştirildi.
Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Manisa Sarıgöl'de yapıldı

Manisa Sarıgöl'de gerçekleştirilen 2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası tamamlandı. Bu sene düzenlenen turnuvaya 23 okuldan 83 öğrenci katılırken öğrenciler ilkokullarda Mangala, Q-Bitz, Pentago, Equilibrio ve Küre, ortaokullarda ise Pentago, Mangala, Reversi, Kulami ve Küre oyunlarında yarıştılar.

Öğrenciler arasında kıran kırana geçen turnuvada dereceye giren öğrencilere madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ve Şube Müdürü Yüksel Kanyılmaz tarafından verildi. Bu turnuvada dereceye giren öğrenciler Manisada düzenlenecek olan turnuvaya katılım sağlama hakkı elde etmiş oldular.

MANİSA SARIGÖL'DE TURNUVADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER MADALYA ALDI!

2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası kapsamında Sarıgöl Atatürk Ortaokulunda ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik turnuva düzenlendi. Turnuvaya 23 okuldan 83 öğrenci turnuvaya katıldı.

sarigol-2.jpg

Turnuva kapsamında ilkokullarda Mangala, Q-Bitz, Pentago, Equilibrio ve Küre, ortaokullarda ise Pentago, Mangala, Reversi, Kulami ve Küre oyunlarında birinciler belirlenerek Manisa'da yapılacak olan il birinciliği turnuvasına katılmaya hak kazandı.

sarigol-3.jpg

Başarılı olan öğrencilerin madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ve Şube Müdürü Yüksel Kanyılmaz tarafından verildi. Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "Öğrencilerimizi tebrik eder, Manisa'da düzenlenecek olan turnuvada başarılar dilerim." dedi.

Düzenlenen turnuvada dereceye giren öğrencilerin gururları çekilen resimlere yansırken madalya alan öğrencilerin Sarıgöl'ü Manisa'da düzenlenecek olan turnuvada temsil edecekleri öğrenildi.