Skoda'nın yeni nesil SUV modeli Karoq Sportline tanıtıldı

Skoda'nın oldukça merak edilen ve Ekim ayında Fransa'da görücüye çıkacak olan yeni modeli Karoq Sportline oldukça sert çizgiye sahip tasarımıyla bir hayli etkiliyor. Sportif tasarıma sahip yeni SUV modelinin fiyatı ve satışa çıkacağı ülkeleri bu haberimizden öğrenebilirsiniz.
Skoda'nın yeni nesil SUV modeli Karoq Sportline tanıtıldı

Skoda’nın satışının ardından markanın oldukça iddialı girişler yaptığı ve yeni modellerinde lüks tasarıma, uygun fiyata ve aynı zamanda kaliteye önem verdiği oldukça net bir şekilde görülebiliyor. Skoda artık Alman otomobil grubu Volkswagen tarafından yönetiliyor ama halen Skoda çizgileri korunuyor. Aracın gelecek aylarda Fransa’da yapılması beklenen otomobil fuarında görücüye çıkması ve hemen akabinde ise satış reyonlarında yer alması bekleniyor. Türkiye’ye ne zaman geleceği belli olmayan Karoq Sportline yeni agresif tasarımı ve aynı zamanda yeni güçlü motoru ile oldukça iyi bir satış oranı yakalayacak.

İÇ TASARIMDA SİYAH RENK ORTAYA ÇIKIYOR

Yeni SUV modeli olarak Karoq için henüz bir fiyat sızıntısı yok ama arabanın tasarımları ortaya çıktı. Paris’te otomobil fuarında tanıtılacak olan yeni otomobilin iç tasarımında genel olarak siyah ve gri renkler kullanışmış. Siyah rengin daha üstün olduğu iç tasarımda koltukların siyah renkli ve gri dikişler ile süslendiğini söyleyelim. Aracın opsiyon olarak 2 farklı jant modeli ile satışa sunulacak ve siz bu jantlardan istediğinizi seçebileceksiniz. Büyük jantların arabayı daha heybetli gösterdiği zaten Paris’te ortaya çıkacak.

SKODA FİYATLARI YÜKSELMEYE BAŞLADI

Skoda’nın yeni nesil araçlarından sonra hem tasarımı hem de yakıt tasarrufu ile dikkat çeken model olmayı başaran Skoda modellerinin tasarımları herkesi bir hayli şaşırtıyor. Konuyla alakalı olarak Türkiye’de fiyatların el yaktığını söylemek gerekiyor. Dünya çapında yüksek fiyatlara satılan Skoda modelleri Türkiye’ye yüksek motor ile çok daha komik rakamlara satışa çıkıyor. Bu durumun düzelmesi ve Skoda kullanmak isteyenler için yeni araçların çıkması bekleniyor.