Öğretmen, öğrenci ve aile işbirliği diye işte buna denir!

Ganime Özadam İlkokulu öğretmenleri, aralarında para toplayarak, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılım sağladığı programla keyifli bir güne imza attı.
Öğretmen, öğrenci ve aile işbirliği diye işte buna denir!

Beslenme Dostu Okul” projesi kapsamında bir bisiklet gezisi düzenlemek isteyen Ganime Özadam İlkokulu öğretmenleri, gezinin masraflarını aralarında para toplayarak karşıladı.



Ganime Özadam Okulu’ndan başlayan bisiklet gezisine, öğretmenler, öğrenciler ve veliler de katıldı. Gezi Ulubey Yolu üzerinde bulunan Çoban Çeşme Parkı’nda son buldu. Okul Müdürü Nurettin Karakaşoğlu, yöneticiler, öğrenciler ve veliler, öğretmenlerin temin ettiği kumanyalarla karınlarını doyurup güzel bir gün yaşadılar.







Konu ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Nurettin Karakaşoğlu, “Okulumuz tarafından hazırlanan 'Beslenme Dostu Okul' projesi kapsamında öğretmen arkadaşlarımız aralarında para toplayarak, gezinin sağlıklı yemek giderlerini karşıladı. Öğretmen, öğrenci ve aile üçgeni arasındaki bağları sağlamlaştırdılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler kendi bisikletleri ile okuldan Çoban Çeşme Parkı’na kadar yaklaşık 10 kilometre pedal çevirdiler. Park’ta sağlıklı besinlerle beslendik. Gerçekten çok güzel bir dayanışma ve birlik de sağlandı. Bu arada unutmadan bu bisiklet gezimiz sırasında eskort ve güvenlik hizmeti veren Uşak Emniyet Müdürlüğü ve her ihtimale karşı gezi boyunca ambulansını eksik etmeyen Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bisiklet gezimize; 83 öğrenci, 46 veli, 9 öğretmen ve idareci katıldı. İlerleyen günlerde bu tür gezileri Uşak’ın doğal ortamdaki köyleri ve mesire alanlarına yönelik de düzenlemeyi, buralarda öğrencilerimize doğa ile iç içe olmayı ve sağlıklı beslenmeyi öğretmeyi planlıyoruz” dedi.