Müdür yardımcısı atama sonuçları! İlk defa yeniden yönetici atama sonucu sorgulama ekranı

Müdür, Müdür yardımcılığı Atama Sonuçları 2023 için beklenen açıklama geldi. Yönetici atama sonuçları açıklayan iller belli oldu. MEB yönetici atama sonuçları sorgulama ekranı!
Müdür yardımcısı atama sonuçları! İlk defa yeniden yönetici atama sonucu sorgulama ekranı

Müdür yardımcısı atama sonuçları! İlk defa yeniden yönetici atama sonucu sorgulama ekranı - Milli Eğitim Bakanlığı bu sene oldukça geciken Müdür - Müdür yardımcılığı atama sonuçları için 5 ilde duyuru yayımladı.

Okullara ilk defa müdür ve müdür yardımcısı ataması için gerçekleştirilen sonuçlar kademeli olarak açıklanırken şu ana kadar Adana, Sivas, Tokat, Bayburt ve Osmaniye illerinde yer alan okullar için yapılan atamalar ilan edildi. Diğer iller için de bu hafta içerisinde sonuçların kademeli olarak açıklanması bekleniyor. Söz konusu sonuçlar her ilde yer alan o ilin Milli Eğitim Bakanlığı il müdürlükleri üzerinden açıklanıyor.

YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLAYAN İLLER HANGİLERİ?

An itibari ile 5 ilde sonuçlar açıklanırken okullara ilk defa / yeniden atanan idareciler, müdür ve müdür yardımcısı listesi belli oldu. Sonuçların açıklandığı 5 il ise şu şekilde sıralandı:

Adana

Sivas

Tokat

Bayburt

Osmaniye

MEB tarafından illerin kademeli olarak açıklanacağı belirtilirken tekrar sorgulama yaparak yaşadığınız ildeki sonuçların açıklanıp açıklanmadığını takip edebilirsiniz. Söz konusu sonuçlar her ilin kendi MEB il müdürlükleri tarafından açıklanacak. Yaşadığınız ya da atama beklediğiniz ilin MEB il müdürlüğü internet sitesini ziyaret ederek sorgulama yapabilirsiniz.