MEB duyurdu! 2023 Yılı isteğe bağlı iller arası yer değiştirme başvuru tarihi değişti

Milli Eğitim Bakanı açıkladı. 2023 yılı isteğe bağlı iller arası yer değiştirme başvuru tarihi değişti.
MEB duyurdu! 2023 Yılı isteğe bağlı iller arası yer değiştirme başvuru tarihi değişti

Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu. Buna göre MEB'e bağlı eğitim kurumlarında kadrolu öğretmenler için 2023 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri değiştirildi. Buna göre esas alınan 30 Eylül tarihi artık 31 Aralık olarak değiştirilmiştir.

Bakanlık tarafından yayımlanan bu bilgilere göre 2023 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurularında görev süreleri hesaplamalarında artık 31 Aralık esas alınacaktır. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Tekin öğretmenler odasındaki sohbetlerin bir sonucu daha diyerek açıklamasını sürdürdü. 2023 yılı isteğe bağlı iller arası yer değiştirme duyurusunda görev sürelerinin hebabında esas alınan 30 Eylül tarihinin 31 Aralık tarihi olarak değiştirildiğini açıkladı. 

MEB DUYURDU! TARİH DEĞİŞTİRİLDİ

Milli Eğiitim Bakanlığı tarafından açıklanan bilgiye göre 2023 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme başvurusu tarihleri değiştirildi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından açıklanan bilgiler ise şu şekilde; 'Öğretmenler odasındaki sohbetlerimizin bir sonucu daha, '2023 Yılı İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Duyurusu'nda görev sürelerinin hesabında esas alınan '30 Eylül 2023' tarihini, '31 Aralık 2023' olarak değiştirdik. Tüm eğitim ailemize hayırlı olması temennisiyle.' şeklinde konuştu. 

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında kadrolu öğretmenler için sunulan bu değişiklik bakanlık tarafından açıklanmıştır. Bu tarz son dakika haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edin. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz.