Manisa’da sıcaktan bunalan öğrenciler için sulu tabanca etkinliği düzenlendi

Türkiye genelinde sıcak hava etkisini göstermeye devam ediyor. Aktarılan son habere göre Manisa’da sıcak havadan bunalan öğrenciler için serinleme etkinliği düzenlendi.
Manisa’da sıcaktan bunalan öğrenciler için sulu tabanca etkinliği düzenlendi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde yıl sonu etkinlikleri sebebi ile sıcaklayan öğrenciler için sulu tabancalı etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte öğrenciler hem eğlendi hem de sıcak havada serinledi.

Sarıgöl’de bulunan Bağlıca Halil Duran İlkokulu’ndan öğrenciler eğlenerek serinledi. Etkinliğe kokul müdürü Ahmet Balamutcu da katılırken, en çok ıslanan isim olduğu öğrenildi.

ÖĞRENCİLER SERİNLERKEN EĞLENDİ

Manisa'nın Sarıgöl ilçesi Bağlıca Halil Duran İlkokulunda yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde sulu tabancayla serinleme etkinliği yapıldı. Sıcaktan bunalan öğrenciler hem eğlendi hem de serinledi.

aw224655-04.jpg

EN ÇOK OKUL MÜDÜRÜ ISLANDI

Hava sıcaklığının oldukça yüksek olduğu Sarıgöl ve çevresinde okullar yıl sonu etkinlik programları ile öğrencilerinin mutlu bir şekilde tatile girmeleri için çeşitli etkinlikler gerçekleştiriyor. Bağlıca Halil Duran İlkokulunda da öğrencilerin hem eğlenmesi hem de serinlemeleri için su tabancalarıyla serinletme oyunu oynandı. Etkinliğine katılan Okul Müdürü Ahmet Balamutcu tüm öğrencilerin hedefi olunca oyunda en çok ıslanan ve serinleyen isim oldu.

aw224655-05.jpg

OKULLAR KAPANANA KADAR DEVAM EDECEK

Gayet neşeli ortamda yapılan etkinlik sonrası konuşan Okul Müdürü Ahmet Balamutcu, "2024-2024 Eğitim ve öğretim yılı biterken öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesi amaçlanmıştır." diyerek bu tür etkinliklerin okullar kapanana kadar devam edeceğini ifade etti.

Meteoroloji’nin aktardığı hava durum detaylarına göre Manisa’da son günlerde en çok ısınacak şehirler arasında yerini aldı. Cuma’ya kadar 43 dereceyi görecek olan Manisa’da önümüzdeki haftadan itibaren sıcaklıkların 34 – 36 dereceye kadar gerileceği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı