Manisa'da MABEM ödüllü öğrenci alım sınavı yoğun ilgi gördü

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen MABEM sınavı başvuru rekoru kırdı. Sınavda öğrenciler dereceye girmek için ter döktü.
Manisa'da MABEM ödüllü öğrenci alım sınavı yoğun ilgi gördü

Manisa'da büyükşehir belediyesi tarafından eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla hayata geçirilen MABEM kursları yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Manisa'da 17 ilçede düzenlenen kurslar için 7. ve 11. sınıflarda eğitim gören öğrencileri çin düzenlene ödülül öğrenci alım sınava rekor ilgi gördü.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liselere ve üniversitelere girmek isteyen öğrencilere her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade ederken bu kapsamda 10-11 Şubat tarihlerinde Ödüllü Öğrenci Alım Sınavı gerçekleştirdiklerini ifade etti. Sınava bu sene katılım son derece yüksek seviyede gerçekleşirken öğrencilerin MABEM kurslarına ilgisi arttı.

MABEM KURSLARINA İLGİ ARTTI!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitimde fırsat eşitliği ilkesiyle 17 ilçede hayata geçirdiği ve başarısıyla yurt çapında üne sahip MABEM kursları, 10-11 Şubat tarihlerinde 7. ve 11. sınıflar için ‘Ödüllü Öğrenci Alım Sınavı’ gerçekleştirdi. Öğrenciler, düzenlenen sınava, yoğun katılım gösterdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, liselere ve üniversitelere hazırlanan öğrencilerin istedikleri okullara ulaşabilmelerine katkı sağlamak amacıyla 17 ilçede hizmet veren MABEM’lerde, 10-11 Şubat tarihlerinde ‘Ödüllü Öğrenci Alım Sınavı’ gerçekleştirildi.

mabem-2.jpg

Sınava girmek isteyen öğrenciler, il genelinde yoğun katılım gösterdi. ‘Ödüllü Öğrenci Alım Sınavı’na gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirten Halek Eğitim Şube Müdürü ve MABEM Müdürü Serap Gücüyen, “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde MABEM’lerimizde eğitimlerimiz devam ediyor.

mabem-3.jpg

Akademik eğitim modelimizle liselere ve üniversitelere gitmek için çalışan öğrencilerimize daha düzenli ve planlı bir çalışma programı alışkanlığı kazandırmak ve buna bağlı olarak hayallerindeki lise ve üniversitelere gitmelerini sağlamak için MABEM eğitim kurumlarımız, 17 ilçemizde başarılı kadrolarıyla hizmet veriyor. 10-11 Şubat tarihlerinde düzenlediğimiz alım sınavına gösterilen ilgi, hemşehrilerimizin MABEM’e olan güvenini gösteriyor” dedi.

mabem-4.jpg

Sınava katılarak dereceye giren öğrenciler MABEM kurslarında ödüllü olarak kursa katılacaklar. 17 ilçede düzenlenen kurslar ile öğrencilere fırsat eşitliği de sunulmuş oldu.