Manisa MASMEK 2024 yaz dönemi kurs kaydı başvurusu başladı! İşte ücretsiz kurslar

Manisa Büyükşehir Belediyesi ücretsiz kurslar için kayıt tarihi açıklandı. MASMEK yaz kursları son başvuru tarihi ne zaman, yaz kursları ne zaman başlayacak, bitecek, başvuru evrakları neler?
Manisa MASMEK 2024 yaz dönemi kurs kaydı başvurusu başladı! İşte ücretsiz kurslar

MANİSA (İHA) - Manisa'da belediye tarafından ücretsiz olarak düzenlenen ve her dönem yoğun ilgi gören kurslar için beklenen yaz dönemi kayıt başvuru tarihleri açıklandı. Dolu dolu geçecek olan Manisa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (MASMEK) başvuruları 27 Mayıs tarihinde başlayacak ve 14 Haziran tarihinde sona erecek.

MASMEK KURS KAYITLARI NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE BAŞLAYACAK?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (MASMEK), her yaştan vatandaşın mesleki ve sanatsal yönden gelişimine katkı sağlamak için 2024 yaz dönemi kurs kayıtlarını almaya başlıyor. MASMEK’in kurslarına katılmak isteyen vatandaşların, 27 Mayıs-14 Haziran tarihleri arasında Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Yunusemre Atatürk Gençlik Merkezi, Şehzadeler Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi, Sarıgöl Atatürk Gençlik Merkezi, Alaşehir Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi ve Selendi Gençlik Merkezi’ne başvurarak kayıt olabileceği belirtildi.

yaz-kursu.jpg

MASMEK kursları, yediden yetmişe Manisalıları spora ve sanata teşvik ediyor. Bu kurslarla vatandaşlara geniş yelpazede eğitim programları sunuluyor. Mesleki gelişim kurslarından sanatsal atölyelere, spor etkinliklerinden dil kurslarına varana kadar çeşitli eğitimler, kurs programlarında yer alacak.

27 Mayıs -14 Haziran tarihleri arasında alınacak olan başvuruların ardına yaz kursları 24 Haziran tarihi itibari ile başlayacak. 8 Eylül tarihine kadar devam edecek olan kurslarda birbirinden önemli ve eğlenceli etkinliklere yer verilecek. Başvurular kontenjanlar ile sınırlı olacağı için kurslara katılmak isteyen adayların hızlı başvuru yapmaları gerekiyor.