Kütahya'da matematik yarışması birincileri belli oldu

Kütahya'da düzenlenen Bi Kesir, Bi Şehir matematik yarışması tamamlandı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri teslim edildi.
Kütahya'da matematik yarışması birincileri belli oldu

Öğrencilerin matematiğe olan ilgisini arttırmak ve matematik konusunda kendilerini geliştirmelerini sağlamak adına düzenlenen 5. Geleneksel "Bi Kesir, Bi Şehir" isimli ödüllü matematik yarışması finali yapıldı. Düzenlenen finaller kapsamında dereceye girerek ödüllerini alan öğrencilere belgeleri verildi.

Her sene düzenlenerek geleneksel hale getirilen ve bu sene 5. kez düzenlenen matematik yarışması yoğun ilgi görürken birinciliği bu sene Şehit Çağlayan Irmak İlkokulu öğrencileri kazandı. İkinci sırada Evliya Çelebi İlkokulu öğrencileri yer alırken Atatürk İlkokulu öğrencileri ise yarışmada üçüncü oldular.

KÜTAHYA'DA MATEMATİK YARIŞMASI FİNALİ YAPILDI!

Kütahya Boğaziçi Şehir Koleji koordinatörlüğünde düzenlenen 5. Geleneksel "Bi Kesir, Bi Şehir" isimli ödüllü matematik yarışmasının finali gerçekleştirildi.

matematik-1.jpg

İl merkezinde yer alan resmi ve özel okulların 4. sınıflarında eğitim öğretime devam eden öğrenciler arasında yapılan, gruba dayalı matematik öğrenimini ve bireysel başarının önemini vurgulamayı, öğrencilere zamanı iyi kullanma becerisinin önemini kavratmayı ve okullar arası iletişimi geliştirmeyi hedefleyen yarışmanın finalinde Şehit Çağlayan Irmak İlkokulu öğrencileri birinci olurken, Evliya Çelebi İlkokulu öğrencileri ikinci, Atatürk İlkokulu öğrencileri üçüncü oldu.

matematik-2.jpg

Öğrencilere ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Şube Müdürleri Mehmet Zorlu ve Mustafa Topuz tarafından verildi.

matematik-4.jpg

Müdür Hasan Başyiğit ise yapmış olduğu konuşmasında yarışmaya katılan, yarışmayı düzenleyen ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarken dereceye giren öğrencileri ise başarıları nedeniyle tebrik etti.