Kütahya'da En İyi Narkotik Polisi Anne eğitim projesi!

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından başlatılan eğitim programı tüm hızı ile devam ediyor.
Kütahya'da En İyi Narkotik Polisi Anne eğitim projesi!

Ne yazık son dönemde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de yasaklı madde kullanımı artarken konu hakkında Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri örnek bir çalışmaya imza atmışlardı. Yapılan çalışmalar sonucunda “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi hayata geçirilirken okullarda da eğitimlere başlanmıştı.

Bu çalışmalardan sonuncusu ise Cumhuriyet İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaaokulu veli ve öğretmenlerinden oluşan toplam 46 kişiyle gerçekleştirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından toplanan veli ve öğrencilere “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi çerçevesinde uyuşturucu madde kullanımı ve madde bağımlılığı hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

KÜTAHYA'DA YASAKLI MADDEYLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR!

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi çerçevesinde uyuşturucu madde kullanımı ve madde bağımlılığı hakkında veli ve öğretmenlere yönelik eğitim programı düzenlendi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaaokulu veli ve öğretmenlerinden oluşan toplam 46 kişiyle, “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi çerçevesinde uyuşturucu madde kullanımı ve madde bağımlılığı hakkında bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyeti gerçekleştirildi, bilgilendirici broşür dağıtıldı. Düzenlenen programda hem öğrenci hem de velilere UYUMA ismi verilen aplikasyon konusunda da bilgilendirmede bulunuldu.