Kütahya Tavşanlı'da bursluluk sınavından tam not alan öğrencilere TOGG ödülü

Gerçekleştirilen Bursluluk Sınavında 500 tam not alarak büyük bir başarıya imza atan öğrenciler ödül olarak okullarına TOGG ile götürüldü.
Kütahya Tavşanlı'da bursluluk sınavından tam not alan öğrencilere TOGG ödülü

KÜTAHYA (İHA) - Bu sene milyonlarca öğrencinin girmiş olduğu bursluluk sınavında 500 tam puan alarak adını Türkiye şampiyonları arasına yazdırmayı başaran Tavşanlılı öğrencilere çeşitli dallarda ödülleri düzenlenen törenle teslim edildi. Öğrenciler ödül olarak okullarına TOGG'la götürüldü.

KÜTAHYALI ÇALIŞKAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bursluluk sınavında tam puan alan öğrenciler ödüllendirildi ve milli otomobil Togg ile okullarına götürüldü. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan şampiyon öğrenciler ve çeşitli dallarda verilen ödüllerin takdimi için Tavşanlı Proje Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ödül töreni düzenlendi.

Bursluluk Sınavı’nda "500 Tam Puan" alarak burs almaya hak kazanan 5 öğrencinin ödülleri ve Başarı Belgeleri AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir tarafından takdim edildi. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bursluluk Sınavı’nda 478 ve üzerinde puan alarak burs almaya hak kazanan öğrencilere ise ödülleri, Tavşanlı Din Eğitimini Destekleme ve Geliştirme Derneği ve aynı zamanda Ticaret Odası Başkanı, Davut Efe tarafından takdim edildi.

burs-odulu.jpg

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında ilçede düzenlenen liselerarası Futsal turnuvasında Tavşanlı birincisi olan Proje Erkek AİHL Futsal takımının ödülleri ve Başarı Belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Refik Küçükkağnıcı tarafından takdim edildi.

Tavşanlı Proje Erkek AİHL bünyesinde düzenlenen sınıflar arası münazara yarışması birincileri olan öğrencilerin ödülleri Ak Parti İlçe Başkanı Himmet Özer tarafından takdim edildi.

Ödülleri teslim edilen öğrenciler büyük sevinç yaşarken, öğrencilere başarılarının devamı için destek olunmaya devam edileceği ifade edildi. Düzenlenen törenin ardından öğrencilerle hatıra resmi çekilerek program sona erdirildi.