Kütahya Simav'da KADES uygulaması ve En İyi Narkotik Polisi Anne semineri

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Simav İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen eğitim seminerleri tüm hızı ile devam ederken Simav'da da seminer düzenlendi.
Kütahya Simav'da KADES uygulaması ve En İyi Narkotik Polisi Anne semineri

Kütahya'da Kütahya İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Simav İlçe Jandarma Komutanlığı ortaklığı ile hayata geçirilen En İyi Narkotik Polisi Anne ve Madde Bağımlılığı seminerleri tüm hızı ile sürüyor. Son dönemde gençlerin arasında ne yazık ki uyuşturucu bağımlılığı artarken yine yasaklı madde kullanan kişilerin sayısında ki düşüş güvenlik güçleri alarm durumuna geçirmişti.

Kütahya'da da güvenlik güçleri bilgilendirme ve eğitim seminerleri düzenlenirken bu kapsamda 83 köy ve mahalle annesine En İyi Narkotik Polisi Anne ve Madde Bağımlılığı seminerleri düzenlemeye başlamıştı. Bu seminerlerden biride Simav'da düzenlendi.

SİMAV'DA OKULLARDA NARKOTİK EĞİTİMİ VERİLİYOR!

Kütahya’nın Simav ilçesinde 83 köy ve mahalle annesine En İyi Narkotik Polisi Anne ve Madde Bağımlılığı konularında seminer verildi, KADES Uygulaması tanıtıldı. Kütahya İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Simav İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi çerçevesinde Simav İlçesi Güney İlk ve Ortaokulunda (83) köy/mahalle annesine En İyi Narkotik Polisi Anne ve Madde Bağımlılığı konularında seminer verilerek KADES Uygulamasının tanıtımı yapıldı.

simav-1.jpg

Düzenlenen eğitim programı kapsamında ailenin temel taşı olan annelerin çocuklarını nasıl koruyabilecekleri aktarılırken aynı zamanda KADES uygulaması hakkında da bilgilendirme yapıldı. Seminere katılan anneler eğitim programı için güvenlik güçlerine teşekkür ederken artık çocuklarına karşı daha dikkatli davranacaklarını ifade ettiler.