Kütahya Dumlupınar'da öğrencilere kariyer planlama semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi eğitim ve seminer programlarına tüm hızı ile devam ederken öğrencilere kariyer planlama semineri düzenlendi.
Kütahya Dumlupınar'da öğrencilere kariyer planlama semineri

Öğrecnilerin kendilerini geliştirmesi ve mesleki olarak ilerlemelerini sağlamak adına Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) IEEE Topluluğu tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu etkinliklerden biri daha başarılı bir şekilde tamamlandı.

İİBF Amfi-2'de IEEE Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe Roketsan Sistem Mühendisliği Kıdemli Lideri Tuğba Şahin Özdemir, Renault İnsan Kaynakları Öğrenme ve Geliştirme Ortağı Tuğçe Açar, Procenne Dijital Güvenlik sahibi Ömer Savaş, TEI Satın Alma Lideri Mehmet Özsevilgen ve TEI Satın Alma Baş Mühendisi Alperen Çolak konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik öğrenciler tarafından yakından takip edilirken büyük ilgi gördü.

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTE'SİNDE EĞİTİM SEMİNERİNE YOĞUN İLGİ!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) IEEE Topluluğu tarafından düzenlenen Bilişim Semineri (BİLSEM) etkinliğine ev sahipliği yaptı. İİBF Amfi-2'de IEEE Topluluğu tarafından düzenlenen etkinliğe Roketsan Sistem Mühendisliği Kıdemli Lideri Tuğba Şahin Özdemir, Renault İnsan Kaynakları Öğrenme ve Geliştirme Ortağı Tuğçe Açar, Procenne Dijital Güvenlik sahibi Ömer Savaş, TEI Satın Alma Lideri Mehmet Özsevilgen ve TEI Satın Alma Baş Mühendisi Alperen Çolak konuşmacı olarak katıldı.

kutahya-2.jpg

Etkinlikte öğrenciler farklı sektörlerde yöneticilik yapan konuklardan kariyer planlama, dijital çağda çalışma şartları ve çalışanların sahip olmaları beklenen nitelikler hakkında bilgiler aldı ve merak ettiklerini sorma fırsatı buldu.

Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak düzenlenen etkinlik nedeniyle IEEE topluluğunu tebrik ederken tüm katılımcılara teşekkürlerini sundu. Etkinliklerin devam edeceği belirtilirken eğitim programlarının bu seminerlerle desteklenmeye devam edileceği ifade edildi.