Konya KOMEK kayıt 2024 dönemi başladı! KOMEK kayıtları ne zaman başlıyor nasıl yapılır hangi branşlar var?

Konya KOMEK kurs başvuru ekranı 2024 için SON DAKİK açıklaması geldi. Konya KOMEK kursları bölümleri ve kayıt tarihleri ile detaylar belli oldu.
Konya KOMEK kayıt 2024 dönemi başladı! KOMEK kayıtları ne zaman başlıyor nasıl yapılır hangi branşlar var?

Konya KOMEK kayıt 2024 dönemi başladı! KOMEK kayıtları ne zaman başlıyor nasıl yapılır hangi branşlar var? 2024-2025 dönemi için KOMEK kayıt başvuruları başlıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Meslek Edindirme Kursları için yeni kayıt dönemi 23 Ocak 2024 Salı günü yani bugün itibari ile resmen başladı. Kayıt işlemleri 5 Şubat 2024 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru yapmak isteyen kişiler ise işlemlerini KOMEK ORG TR resmi internet sitesi üzerinden yapabilecekler. KOMEK kursları ve branşları araştırma konusu olurken vatandaşlar yine yoğun bir şekilde Konya KOMEK kayıtları nasıl ve nereden yapılır? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte KOMEK kurs kayıtları...

KONYA KOMEK BAŞVURU EKRANI 2024! KOMEK KURS KAYITLARI NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Konya Büyükşehir Belediyesi eğitimlerine devam ediyor. Binlerce kişiye hem sanat hem de meslek kazandıran KOMEK yeni kayıt tarihi açıklandı. Buna göre 2024-2025 dönemi kayıtları 23 Ocak Salı günü başlıyor. Vatandaşlar 366 branş arasından istediğine başvuru yapabilecek. Eğitimler ücretsiz olup yüz yüze ve online olarak gerçekleştirilecek. Tüm kurs kayıt işlemleri KOMEK ORG TR resmi internet sitesi üzerinen yapılacak. İsteyen kişiler yüz yüze isteyen kişiler ise uzaktan eğitim programları için kayıt yapabilecekler.

tomek.jpg

KOMEK BAŞVURU TARİHLERİ 2024: KOMEK BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Binlerce kişiye hem sanat hem de meslek kazandıran Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) 2024-2025 dönemi kayıt tarihleri açıklandı. KOMEK'in sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda; "Ücretsiz yüz yüze ve online eğitimlere 23 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında kayıt olabilirsiniz" ifadelerine yer verildi. Buna göre Konya KOMEK kayıt başvuruları, 23 Ocak tarihinde başladı ve 5 Şubat tarihinde sona erecek.

Bu tarihe kadar isteyen kişiler yüz yüze isteyen kişiler ise uzaktan eğitim programlarına kayıt olabilecekler. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen eğitim programlarına katılan kişiler meslek sahibi olma fırsatı da elde edecekler.