İzmir Ticaret Odası'ndan 100 öğrenciye burs!

İzmir Ticaret Odası Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Milyon Adımla 100 Öğrenciye Burs Yürüyüş Etkinliğini gerçekleştirdi.
İzmir Ticaret Odası'ndan 100 öğrenciye burs!

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak etkinlikler gerçekleştiren İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası üyeleri örnek çalışmalara imza atmıştı. Bu etkinliklerden sonuncusu ise üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlendi.

İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası’nın üyeleri, çalışanları ve yakınları tarafından hayata geçirilen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Milyon Adımla 100 Öğrenciye Burs Yürüyüş Etkinliği” kapsamında, toplam 550 kişi, Ekim ayı boyunca 132 milyon adım atarak hedefine ulaştı. Pacer akıllı telefon uygulamasını kullanarak kişi başına ortalama 7 bin 742 adım atan katılımcıların performansı, 100 üniversite öğrencisine burs oldu.

100 ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİ BURS ALACAK!

Oda ve Borsaların yoğun katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde, dereceye giren takımlara kupa ve katılımcılara ise plaket takdim edildi.

burs-2.jpg

T.C. İzmir Valiliği Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında, İzmir Ticaret Odası, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası işbirliğinde düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Milyon Adımla 100 Öğrenciye Burs Yürüyüş Etkinliği’nin Ödül Töreni”, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turhan ve İzmir Ticaret Borsası (İTB) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İlhan Zincircioğlu’nun açılış konuşmalarıyla başladı.

burs-3.jpg

Özgener, “Hedeflerimizin tamamını gerçekleştirdik” Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle büyük bir gurur ve heyecan yaşadıklarını ifade eden İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, “Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 Milyon Adımla 100 Öğrenciye Burs Yürüyüş Etkinliği’ni; Odamız, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Borsası üyeleri, çalışanları ve yakınlarıyla birlikte, 100. yıla yakışan, yaşama hareket ve heyecan katan, birlik ve beraberliğimizin de simgesi niteliğinde hayata geçirmekten büyük mutluluk duyduk.

burs-4.jpg

İzmir Valiliğimizin “100. Yıl Etkinlikleri Takvimi”nde yer alan Yürüyüş Etkinliğimiz kapsamında başlangıçta belirlediğimiz hedeflerin tamamını gerçekleştirdik” dedi. Emeği geçen herkese teşekkürlerin ileten EBSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turhan'da 550 katılımcıya teşekkür etti.