Iğdır Üniversitesi ile Uşak Üniversitesi arasında protokol imzalandı

Türkiye'de üniversiteler arası iş birlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Iğdır Üniversitesi ile Uşak Üniversitesi arasında da akademik bir iş birliği protokolüne imza atıldı.
Iğdır Üniversitesi ile Uşak Üniversitesi arasında protokol imzalandı

Iğdır Üniversitesi ile Uşak Üniversitesi arasında protokol imzalandı - Ülkemizde bulunan üniversiteler yaptıkları akademik çalışmalarla adlarından söz ettiriyor. Uşak Üniversitesi son dönemde akredite programları ile aldığı başarılarla gündemde yer alırken yeni bir iş birliği için protokol imzalandığı öğrenildi. Iğdır Üniversitesi ile Uşak Üniversitesi arasında kurumsal iş birliğini geliştirmeye yönelik önemli adımlar atıldı. Bu çerçevede iki üniversite arasında kurumlararası değişimi sağlayacak akademik iş birliği protokolü imzalandı.

İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Uşak Üniversitesi son dönemde çeşitli programları ile akredite oldu. Bölümlerdeki başarıları ile akredite olmaya hak kazanan Uşak Üniversitesi, eğitim alanında çeşitli adımlar atmaya da devam ediyor. Yurt içi ve yurt dışında yer alan üniversiteler ile eğitim anlaşmaları imzalamaya devam eden Iğdır Üniversitesi, iş birliği protokollerine bir yenisini daha ekleyerek adından söz ettirdi. Iğdır Üniversitesi tarafından bu doğrultudaki çalışmalar sonucunda, Uşak Üniversitesi ile bir  iş birliği imzalandı.

Iğdır Üniversitesi ile Uşak Üniversitesi arasında arasında akademik personel ve öğrenci değişimlerini sağlayacak bir protokole imza atıldı. İki üniversite rektörleri tarafından imzalan protokolün beş yıl boyunca geçerli olacağı bildirildi.