Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor projesinde lansman tarihi açıklandı

Uşak Üniversitesi NEET PRO "Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor" Projesinin lansman toplantısı için beklenen tarihi duyurdu.
Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor projesinde lansman tarihi açıklandı

Adını Türkiye'nin sayılı üniversiteleri arasına yazdırmayı başaran Uşak Üniversitesi, Avrupa Birliği (AB) Katılım Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında AB ve Türkiye İş Kurumu eş finansmanıyla desteklenmekte olan Uşak Üniversitesi'nin yürütücüsü olduğu NEET PRO "Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor" projesi için beklenen lansman tarihini duyurdu.

Düzenlediği pek çok etkinlikle adını duyuran ve öğrencilerine yeni fırsat kapıları açmaya devam eden Uşak Üniversitesi bu kapsamda Avrupa Birliği (AB) Katılım Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında AB ve Türkiye İş Kurumu eş finansmanıyla destekleri ile yeni bir girişimin kapılarını açıyor. Uşak Üniversitesi'nin yürütücüsü olduğu NEET PRO "Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor" projesi lansman çalışmasının ardından start alacak.

NEET PRO GENÇLER ÇALIŞIYOR, UŞAK GELİŞİYOR PROJESİNDE LANSMAN TARİHİ NE ZAMAN?

Uşak Üniversitesi tarafından yayımlanan davetiye ile merak edilen lansman tarihi de kesinleşmiş oldu. NEET PRO "Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor" projesi için yapılan açıklamada "Avrupa Birliği (AB) Katılım Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında AB ve Türkiye İş Kurumu eş finansmanıyla desteklenmekte olan Uşak Üniversitesi'nin yürütücüsü olduğu NEET PRO "Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor" Projesinin lansman toplantısı 25 Ekim 2023 Çarşamba günü 14.30 da Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Lansman toplantımıza tüm basın mensuplarımız davetlidir" denilerek lansman tarihi 25 Ekim 2023 olarak ilan edildi.

davetiye.png

Söz konusu lansman 25 Ekim 2023 tarihinde saat 14:30 itibari ile Recep Tayyip Erdoğan Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.