Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü açıkladı! Eğitimi başarıyla tamamladık

Kütahya'nın Gediz ilçesinde ERASMUS çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. ERASMUS projesi kapsamında İtalya’da bulunan Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, eğitimleri başarı ile tamamladıklarını bildirdi.
Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü açıkladı! Eğitimi başarıyla tamamladık

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü açıkladı! Eğitimi başarıyla tamamladık - Son dönemde yurt dışı eğitim projesi olarak bilinen ERASMUS'a katılım sağlamaları ile adlarından söz ettiren Gedizli öğrencilerin yanı sıra İlçe Eğitim Müdürü'nden de açıklama geldi. Erasmus projesi için İtalya’dan dönen Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, Katanya’da düzenlenen projenin katılımcılar adına çok verimli geçtiğini söyledi.

''HAREKETLİLİK SÜRECİ OLDUKÇA VERİMLİYDİ''

Maker Teacher Workshop-MTW” projesi ile 4 farklı ülkeden 14 öğretmenin katıldığı projede Arduino ile elektrikli devreler ve Arduino ile kodlama ve temel kodlama becerilerinin eğitime entegrasyonu konularında çalışmalara katıldıklarını ifade eden Müdür Bahadur, “Proje katılımcısı olarak yer aldığım bu hareketlilikte farklı kültür ve eğitim ortamlarını yerinde görme ve kıyaslama imkanı bulduk. Paydaş okul ve Katanya Üniversitesi’ni ziyaret ettik.

Hareketlilik süreci oldukça verimliydi. Proje ekibi olarak çalışma toplantılarını tamamlayarak sertifikalarımızı aldık. Projenin hazırlanması, yürütülmesi ve yakın alakalarından dolayı Altınkent Ortokulu Müdürü Okan Karaca ve Bilişim Teknolojileri öğretmeni Ümit Karaduman'a teşekkür eder, projenin diğer aşamalarında başarılar dilerim" dedi.