En güzel Öğretmenler Günü kutlamasını genç İMO’lar yaptı

Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Genç İnşaat Mühendisleri (Genç İMO) üyesi 15 üniversite öğrencisi Öğretmenler Günü’nde köy okulunu boyadı.
En güzel Öğretmenler Günü kutlamasını genç İMO’lar yaptı

Mehmet Ali Ahıskalı, Ömer Samur, Fevzi Yunar, İhsan Taştekin, Burak Erdil, Mehmet Altındaş, Yavuz Öztürker, Yavuz Atıcıoğlu, Necati Umut Öcalan, Ali Kalkar, Halil İbrahim Çetin, Gökçe Yeşil,Ezgi Nur Akyüz ve Serhat Can Olgun’dan oluşan 15 kişilik genç İMO ekibi, Öğretmenler Günü nedeni ile  merkeze bağlı Mesudiye Köyünde okul binasını baştan aşağı boyadı.

Konu ile ilgili bilgi veren Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Ali Osman Doruk: “Uşak Üniversitesi İnşaat Mühendisliği 2. Sınıf Genç-İMO öğrencilerimizden oluşan 15 kişilik bir grup “Renkli okullar mutlu çocuklar” isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Merkez Mesudiye Köy Okulunu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde boyadılar. Eskiyen dış cephedeki sıva tamiratlarını yaparak okulun dış cephesini yenilediler. Sonrasında tüm duş cephesini elbirliği ile boyadılar. Bu çalışma neticesinde öğrencilerimiz hem milli eğitime bağlı bir okulun ufak bir eksiği giderilerek devlet bütçesine katkı yapılmış, hem ilkokulda okuyan öğrencilerin daha güzel bir ortamda öğrenim görmeleri sağlanmış hem de inşaat mühendisliği öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri ile iş planlaması, organizasyon yetenekleri ve mesleki dayanışmalarının önemini anlama açısından çok yararlı olduğunu gördük. Bu projeye Katılan, destek veren Genç-İMO üyesi gelecekte meslektaşlarımız olacak öğrenci arkadaşlarıma İnşaat Mühendisleri Odası Uşak Şubesi yönetim kurulumuz adına yürekten teşekkür ediyorum. Çalışkan ve heyecanlı gençlerinizi gördükçe gerek ekonomik gerek dış ve iç siyasette  zor zamanlar geçirdiğimiz ülkemizde güzel bir gelecek için umutlarımızın daima canlı kalacağına inancım tamdır” dedi.