DPÜ kariyerini planlayacaklara yol gösterecek!

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), İç Anadolu Kariyer Fuarı için tüm hazırlıklarını tamamladı. Öğrencilere ve mezunlara fuar ile beraber kariyer planlamalarında yardımcı olunacak.
DPÜ kariyerini planlayacaklara yol gösterecek!

Son yıllarda oldukça yaygınlaşan kariyer fuarlarına büyük ilgi gösterilmeye devam ediliyor. Bu kapsamda İç Anadolu Kariyer Fuarı bu yıl Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenleniyor. Fuar Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenirken 28-29 Şubat tarihlerinde büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ), İç Anadolu Kariyer Fuarı için standını kurarak hazırlıklarını tamamladığı bildirildi. Bu konuda DPÜ’den açıklama yapılarak kendilerini geliştirmek isteyen öğrencilere yardımcı olunacak.

Anadolu Üniversitesinin ev sahipliğinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından 28-29 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarın 12 paydaş üniversitesinden biri olan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, bir yandan açacağı stantta kariyerini planlamak isteyen öğrencilere rehberlik hizmeti verirken, diğer taraftan sigortacılık, resim, motivasyon, çizgi film ve animasyon alanında gerçekleştireceği etkinliklerle farklı hedefleri olan ve kendini geliştirmek isteyen öğrencilere yol gösterecek.

KARİYER FIRSATI!

DPÜ’nün şampiyon takımı Duscart’ın da aralarında bulunduğu, Teknofest takımlarının da yer alacağı fuarda DPÜ takımları elektrikli ve otonom otomobillerin yanında hazırladıkları tüm projeleri katılımcılar için sergileyecekler. DPÜ’den çok sayıda öğrenci de kariyerlerini şekillendirmek ve gelecekteki iş görüşmelerine daha hazırlıklı olmak için fuarda düzenlenecek onlarca etkinlik arasından ilgi alanlarına uygun olanlara katılacak.

TÜM SORULARIN YANITLARI HAZIR!

Etkinliğin hem DPÜ, hem de öğrenciler için çok yararlı bir deneyim olacağına inandığını kaydeden Rektör Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, “Kariyer ve Mezun Merkezimizin eş güdümünde aylardır çalışmalar yaptığımız İç Anadolu Kariyer Fuarı için her şey hazır. Öğrencilerimiz merak ettiği tüm soruların yanıtlarını bizim stantlarımızda bulacaklar. Başta kendi öğrencilerimiz olmak üzere paydaş 12 üniversiteden katılacak tüm öğrencileri standımıza ve düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyorum. Fuarın tüm katılımcılar için verimli ve keyifli geçmesini diliyorum” dedi.