Denizli'de Yeni Medya ve İletişim Kampı düzenlenecek

Öğrenci Yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine yönelik GSB tarafından medya ve iletişim kampı düzenleneceği açıklandı.
Denizli'de Yeni Medya ve İletişim Kampı düzenlenecek

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından öğrencilere yönelik olarak düzenlenen kurs ve etkinliklerin sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. Bu kurslara bir yenisi daha eklendi ve 29 Ocak-02 Şubat 2024 tarihleri arasında Denizli’de “Yeni Medya ve İletişim Kampı” düzenleneceği ilan edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Öğrenci Yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını sağlamak için 29 Ocak-02 Şubat 2024 tarihleri arasında Denizli’de “Yeni Medya ve İletişim Kampı” düzenlenecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından her yıl yapılan Kış Kampları için geri sayım başladı.

10 İLDE 10 FARKLI KIŞ KAMPI DÜZENLENECEK!

Türkiye’de 10 ilde 10 farklı temanın işleneceği kış kamplarından “Yeni Medya ve İletişim Kampı” 29 Ocak - 02 Şubat 2024 tarihleri arasında Denizli’de gerçekleşecek. 180 öğrencinin katılımıyla GSB Denizli Yurtlarında yapılacak kampta dolu dolu bir program gençleri bekliyor.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinasyonunda gerçekleşecek 5 günlük program boyunca sabah sporu, çeşitli aktiviteler, alanında uzman kişilerle öğrenci buluşmaları, şehitlik ziyareti, tarihi ve kültürel geziler gibi etkinlikler yapılacak.

Kamp programının açılışı 29 Ocak Pazartesi günü saat 10.00’da Pamukkale Yurdu Sosyal Tesisler Konferans Salonunda gerçekleşecek. Denizli’ye gelip tecrübelerini öğrencilere aktaracak isimler arasında RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, TRT Sunucusu Işıl Açıkkar, Spor Spikeri Emre Tilev, Yönetmen Cem Çatpınar, Borsa İstanbul İletişim Direktörü Yavuz Selim Kurt, Yazar Prof. Dr. Tuncay Dilci, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi İletişim Dairesi Başkanı Gökhan Yücel, Dijital İletişim Uzmanı Said Ercan, Gazeteci Ersin Çelik gibi isimler var.

Gençlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen etkinliğe alanında uzman ve değerli pek çok isim yer aldı. Etkinlik 29 Ocak 2024 günü başlayacak olup 2 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.