Denizli'de 2024 MSÜ sınavı için ücretsiz ulaşım kararı açıklandı

Milli Savunma Üniversitesi Sınavı için Denizli Büyükşehir Belediyesi ücretsiz ulaşım kararı aldığını duyurdu.
Denizli'de 2024 MSÜ sınavı için ücretsiz ulaşım kararı açıklandı

2024 yılı YKS sınavı öncesindeki en önemli sınav olarak gösterilen ve Milli Savunma Üniversitesi'ne girmek isteyen öğrenciler kadar YKS sınavı öncesi kendisini denemek isteyen öğrencilerin de katıldıkları MSÜ sınavı için Denizli Büyükşehir Belediyesi yeni kararını açıkladı. Belediye tarafından yapılan açıklama ile sınava katılacak öğrencilere yarın belediyeye ait olan toplu ulaşım araçlarında ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacağı açıklandı.

YARIN OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ, MSÜ SINAVI ÖNCESİ SON DURUM NE?

Denizli Büyükşehir Belediyesi 3 Mart Pazar günü düzenlenecek Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (MSÜ)'ye gireceklere ulaşım kolaylığı sağlayacak. Otobüsler sınava gireceklere ve sınav görevlilerine ücretsiz olacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüs hatları 3 Mart Pazar günü düzenlenecek Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na (MÜS) girecekler için çalışacak. 3 Mart 2024 tarihinde söz konusu sınavlara girecekler sınav giriş belgelerini, sınav görevlileri ise görev belgelerini otobüs şoförlerine göstererek, belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanabilecek. Otobüs kullanacaklar otobüs saatlerinin detaylarına belediyenin internet adresinden ulaşabilecek.

Belediye tarafından yapılan açıklamada öğrenciler için yarın sınav saatlerinde ücretsiz ulaşım imkanı sunulacağı ifade edildi. Ücretsiz ulaşım hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerin sınav giriş belgelerini ibraz etmeleri yeterli olacak.