Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri maskelere çiçek açtırdı

Uşak Cumhuriyet ilkokul öğrencileri maskelerden yaptığı çiçeklerden oluşan çelengi, tüm sağlık çalışanları adına Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doçent Doktor Sema Can’a takdim etti.
Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri maskelere çiçek açtırdı

Uşak’ın en eski okullarından olan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri, "Maskelerimiz Çiçek Açtı" e-Twinning projesi çerçevesinde maskelerden çiçek yaptı. Projede görev alan öğrenci ve öğretmenler, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doçent Doktor Sema Can’ı makamında ziyaret ederek, maske çiçeklerden oluşan çelengi pandemi sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanları adına hediye ettiler.

PANDEMİ NEDENİYLE ZOR GÜNLER GEÇİREN SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZ UNUTULMADI

Uşak Cumhuriyet İlkokulu Müdür Yardımıcısı Gökhan Gündüz, Sınıf öğretmeni Gözde Yılmaz ve 2/B Sınıfı öğrencileri, Alanya Mahmutlar Kılıçarslan İlkokulu Müdürü Fatma Ayan nın başlattığı "MASKELERİMİZ ÇİÇEK AÇTI" etkinliğinde özel olarak yaptıkları maske çiçeklerden oluşturdukları çelenk ile sağlık çalışanlarımıza teşekkür ettiler. Türkiye genelinde eş zamanlı başlayan e-Twinning etkinliği yaklaşık 50 ilden 3 bine yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhuriyet İlkokulu sınıf öğretmeni Gözde Yılmaz; "Covit-19 nedeniyle evine gidemeyen, çocuklarını göremeyen ve zor şartlarda görev yapan sağlık çalışanlarımızı unutmadık. Öğrencilerimizin tasarımı ve becerileri ile maskeden çiçekler yaptık. Bu çiçekleri de çelenge dönüştürdük.

“Maskelerimiz çiçek açtı” projesi kapsamında tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür etmek adına çelengimizi başhekimimize teslim ettik. Hastalık durumunda canımızı ve sağlığımızı emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızın, görevlerinin verdiği stresi birazcık da olsa azaltmak istedik. Çünkü görüyoruz ve tanık oluyoruz ki sağlık çalışanlarımız insan sağlığını kendi sağlıklarından çok önde tutan kahramanlardır. Özellikle Dünyanın Corona virüsü ile mücadelede olduğu günümüzde sağlık çalışanlarımızın değeri bir kez daha anlaşılmıştır diye düşünüyorum. Tüm sağlık çalışanlarımıza, sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum” dedi.

(SALİH KILINÇ / HABER)