Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise tatil kararı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklaması yaparak okulların tatil edildiğini duyurdu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise tatil kararı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı son dakika açıklaması ile okullar için tatil kararı aldıklarını duyurdu. Tüm Türkiye’de uygulanacak olan tatil kararı ile beraber öğrenciler ve öğretmenler okullara gitmeyecekler. Tatilin kapsamını ve gerekçesini Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlara açıkladı.

SÜRPRİZ TATİL AÇIKLANDI!

Sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.” dedi.

rte-tatil.jpg

OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ!

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklamaya göre 30 Ekim 2023 Pazartesi günü Türkiye’nin 81 ilinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyelerinde eğitim yapan tüm okullar tatil olacak. 1 günlüğüne yapılacak olan tatil uygulamasına tüm okullar istisnasız bir şekilde uyacaklar.

SALI GÜNÜ OKULLAR AÇILACAK!

Türkiye’de eğitim faaliyetlerine 30 Ekim 2023 Pazartesi günü verilecek olan 1 günlük aranın ardından okullar normal şekilde eğitimlerine 31 Ekim 2023 Salı gününden itibaren devam edecekler. Bu 1 günlük sürpriz tatil öğrenciler tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Öğrencilere Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yılı vesilesiyle 1 gün tatil sürprizi yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya dair Milli Eğitim Bakanlığı’na talimat vererek uygulamanın devreye alınmasını da sağladı.