BBP Uşak İl Teşkilatından Bülent Şahin’e teşekkür ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Uşak İl Başkanı Bekir Alperen ve yönetim kurulu üyeleri Uşak Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.
BBP Uşak İl Teşkilatından Bülent Şahin’e teşekkür ziyareti

Uşak İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan kitap yazma komisyonu tarafından hazırlanan 6. Sınıf Türkçe kitabının ders kitabı olarak kabul edilmesinden duydukları mutluluğu dile getiren BBP Uşak heyeti bu mutluluğu yaşattıkları için müdür Şahin ve komisyonda görev yapan öğretmenlere teşekkür etti.

Kendisi de emekli bir eğitimci olan BBP Uşak İl Başkanı Bekir Alperen, “Uşak İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Bülent Şahin bey’i ve Türkiye'de okutulan 6. Sınıf Türkçe Ders Kitabını yazan, Uşak'ımızda görev yapan öğretmenlerimizin kurduğu türkçe kitap yazma komisyonunu ziyaret edip mutluluğumuzu paylaşıp tebrik ettik. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Türkiye genelinde yaklaşık 800 bin öğrenciyle kitabı buluşan eğitimcilerimizi Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü ek hizmet binasında BBP Uşak il yönetimi olarak ziyaret ettik” dedi.

Alperen mutluluğunu şu kelimelerle dile getirdi: “9 ay boyunca gecelerini gündüzlerine katarak kitabı hazırlayan komisyonun yazar kadrosunda bulunan Türkçe Öğretmenleri; Sabri Ceylan, Gülten Erkek, Kadir Duru ve Murat Pastutmaz’a, kitabın tasarım çalışmalarını yapan Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Hayrullah Orhan’a, çizim çalışmalarını yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Halil Şimşek’e, editörlük görevini yapan Sabri CEYLAN ve Doç. Dr. Zekeriya Batur’a ve kitabın yazım sürecinde komisyonlara her türlü desteği veren il milli eğitim müdürümüz Bülent Şahin’e emekleri, destekleri ve bizi sıcak ilgi ve hoş sohbetleri ile karşıladıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler BBP ve Alperen Ocak’ları camiası olarak eğitim faaliyetlerinin ve eğitim camiasının her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü bir milletin geleceği çocukların iyi ve nitelikli yetiştirilmesine bağlıdır. İnsan yaşadıklarıyla değil yaptıkları ile anılır. Bu öğretmenlerimiz ve il milli eğitim müdürlüğümüz de bıraktıkları eserlerle unutulmayacaklardır.

Hayata tekrar gelmek nasip olsaydı yine öğretmen olmak isterdim. İnsanoğlu odur ki bırakır bir eser, bırakmazsa yerinde yeller eser, başta il milli eğitim müdürümüz Bülent Şahin olmak üzere komisyonda görev yapan meslektaşlarıma bundan sonraki çalışmalarında ve meslek hayatlarında başarılar diliyorum.”