Bakan Tekin okullarda LGBT propagandasına geçit yok dedi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin görevine başlarken okullarda LGBT propagandasına geçit vermeyeceklerini duyurdu.
Bakan Tekin okullarda LGBT propagandasına geçit yok dedi

Bakan Tekin okullarda LGBT propagandasına geçit yok dedi - Milli Eğitim Bakanlığı 70 bin okulda 20 milyon öğrenciye hizmet götürmeye devam ederken Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin yeni dönemin yol haritasını açıkladı. 

Kurulan 67. hükümette görevi Mahmut Özer'den devralan ve Milli Eğitim Bakanı olarak görevine başlayan Yusuf Tekin gençlere yönelik LGBT misyonerliği ile mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti. Bakan Tekin yaptığı açıklamasında "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın Türkiye Yüzyılı ile ilgili bizim önümüze tuttuğu bir projeksiyon var. Bu Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceksek bunun başlangıç noktası elbette Milli Eğitim ve okullar olması gerekiyor" diyerek eğitime verdikleri önemin altını çizdi. 

OKULLARDA LGBT MİSYONERLİĞİNE GEÇİT VERİLMEYECEK! 

Son dönemde Avrupa ülkelerinde de büyük tartışmalara neden olan LGBT çalışmaları hakkında da açıklama yapan Bakan Yusuf Tekin "LGBT dayatması konusunda bizim bakış açımızı şekillendiren iki husus var. Birincisi toplumsal değerler.

Milli Eğitim Bakanlığı toplumsal değerleri gelecek kuşaklara aktarmak için çaba sarfeden bir kuruluş. Toplumsal değerlerimizle ters düşen konularla bir mücadele etmek zorundayız. İkincisi de bizim korumamız gereken bir öğretmen itibarı var. Bu tür olaylar 1 milyon öğretmen ailesini rahatsız ediyor. Onların hukukuna zarar verecek konuların cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. Korumamız gereken 1 milyon kişinin itibarı var. Gereken önlemi aldık, bundan sonra da almaya devam edeceğiz" diyerek okullarda bu tip eylemlere geçit vermeyeceklerinin altını çizdi.