Aydın'da Çineli öğrencilere trafik eğitimi

Çine'de öğrencilere trafik eğitimi verildi. Öğrencilere trafik kuralları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Aydın'da Çineli öğrencilere trafik eğitimi

Son dönemde artan trafik kazaları bir kere daha trafik eğitiminin önemini ortaya çıkarırken Çine'de minik öğrencilere trafik kuralları hakkında eğitim verildi. Toplam 58 öğrenciye trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapılırken eğitim programlarının il genelinde devam edeceği ifade edildi.

Söz konusu eğitim programları Çine ve Germencik İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından yapılırken yaya eğitimi, genel trafik kuralları, bisiklet binme kuralları, okul servislerine binme ve inme kuralları olmak üzere farklı pek çok alanda eğitim verildi. Yine emniyet kemeri takma, yaya geçitlerinden geçiş kuralları gibi önemli kurallar hakkında da öğrenciler bilgilendirildi.

ÇİNE'DE ÖĞRENCİLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ!

Aydın’ın Çine ilçesinde 58 öğrenciye trafik kuralları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Çine ve Germencik İlçe J andarma Komutanlığı Trafik Timleri tarafından koordineli olarak Çine Çaltı Mahallesi’ndeki 58 öğrenciye trafik kuralları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

ine-2.jpg

Eğitimde, Önce yaya eğitimi, Genel trafik kuralları, Okul servislerinde inme ve binme kuralları, Bisiklet binme kuralları, Motosiklet ve skuter gibi araçlarda kask kullanımı ve önemi, Araçlarda emniyet kemeri kullanmanın önemi, Trafikte görünürlük ile yaya ve okul geçitlerinde hareket tarzı konularında uygulamalı eğitim verildi.

ine-3.jpg

Faaliyet esnasında öğrencilerimize Tim Jandarma isimli çizgi film izlettirilerek boyama kitabı, silgi ve kalem hediye edildi.

Öğrenciler eğitim programı ile eğlenceli dakikalar yaşayarak trafik kuralları hakkında eğitim alırken veliler de ekiplere teşekkür etti. Son dönemde artan kazalarla mücadele kapsamında trafik eğitimlerine start verilmişti.