AUZEF 2019 yılı sınav giriş belgesi yayınlandı!

AUZEF, açık ve uzaktan eğitim faaliyetleri yürüten ve İstanbul Üniversitesi kapsamında olan ve yılda binlerce öğrencinin örgün olarak eğitim aldığı kurumdur. Üniversiteyi açıktan okumakta olan öğrenciler, İstanbul Üniversitesi kapsamında uzaktan eğitim ile ders almaktadırlar. AUZEF final sınav giriş belgesi yayınlandı. Adaylar merakla sınava gireceği yerlerini beklerken aynı zamanda AUZEF’ i bitirmenin heyecanını yaşıyor. Tüm öğretim kurumlarında da olduğu gibi, bu fakültede de final heyecanı son hızla deva
AUZEF 2019 yılı sınav giriş belgesi yayınlandı!

AUZEF (Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) Nedir?

2011 yılandan bu yana faaliyet gösteren AUZEF, bünyesinde oldukça fazla bölüm seçme imkânı bulunan Türkiye’deki ilk ve tek açık ve uzaktan eğitim hizmeti sunan fakültedir. 9 Lisans, 17 Ön Lisans ve 7 Lisans Tamamlama programı ile eğitim alan kişiler için oldukça kaliteli bölümler ve ders notları sunmaktadır. Bu programlara bakıldığı zaman bunların 23 tanesi Açık öğretim, 18 tanesi de AUZEF’e bağlı Uzaktan Öğretimdir. Ayrıca kalan 2 tanesi de Diğer Fakültelere Bağlı Uzaktan Öğretim olmak üzere bölümlendirilmiştir. Dersler uzaktan eğitimim sisteminin olmazsa olması internet üzerinden erişim sağlamakladır. Üstelik İstanbul Üniversitesi kapsamındaki ders videoları ile sizi başarıya 1 adım daha ileri getirmektedir. Kurumun özel olarak tasarlanmış web sitesi ve mobil uygulamaları bulunmaktadır. Android ya da IOS işletim sistem tabanlı akıllı cihazlarınıza indirebileceğiniz AUZEF mobil uygulaması ile ders videoları ve diğer ders için gerekli olan bilgilere istediğiniz ulaşabilirsiniz.

Giriş Belgesi Nerden Alınır?

Her yıl olduğu gibi, bu yılda merakla beklenen AUZEF Final Sınav Giriş Belgesi, resmi sitesinde yayınlandı. Sınava bir hafta kala yayınlanan bu belge, bu sınava girecek adaylar için oldukça büyük önem taşımaktadır. Sınav yerlerinin netleşmesi ve sınav tarihleri genellikle temmuz ayının başında geçekleşir. 2018-2019 Bahar Dönemi Bitirme (Final) sınavı giriş belgelerine ulaşmak isteyen adaylar, AUZEF’e resmi web sayfası üzerinden TC kimlik numarası ve kurum tarafından verilen şifre ile sınav yerlerine ulaşabilirler. Sınava giderken yanlarında nüfus cüzdanı ve giriş belgesini getirmek zorunludur. AUZEF kurumunun yıl içindeki çalışma takvimi aşağıdaki görselde görüldüğü gibidir.