Aldıkları sertifikayı pasta keserek kutladılar

Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aybey İlk Okulu, Bakan elinden aldıkları “OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi” sertifikasını pasta keserek kutladılar.
Aldıkları sertifikayı pasta keserek kutladılar

İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Daire Başkanlığı Standardizasyon ve Kalite Hizmet Birimi faaliyetleri ile 2017/27 sayılı Genelge doğrultusunda yapılan belgelendirme çalışmaları sonucunda “OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi” uygulayan okul ve kurumlara sertifikaları verildi.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aybey İlk Okulu da sertifika alan kurum ve kuruluşlar içerisinde yer aldı. Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin, Yönetim Sistemi Temsilcisi Müdür Yardımcısı Yaşar Akyay, Aybey İlk Okulu Müdürü Serkan Uğur ve öğretmenler bu başarılarını pasta keserek kutladı.

Uşak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada sertifikaya hak kazanılması ile ilgili şu açıklamalara yer verildi:

“10 Ocak 2019 tarihinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Reşat Morallı Toplantı Salonu’nda Düzenlenen ‘’Sertifika Taktim Töreni ‘’Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Ziya Selçuk ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’ un katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Törene İl Milli Eğitim Müdürümüz Bülent Şahin , Yönetim Sistemi Temsilcisi Müdür Yardımcısı Yaşar Akyay, İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Koordinatörü Filiz Ünal, Aybey İlkokulu Okul Müdürü Serkan Uğur ve Yönetim Sistemi Temsilcisi Serdar Altınkaya katılmışlardır.

Müdürlüğümüz adına İl Milli Eğitim Müdürü Bülent Şahin’e, Aybey İlkokulu adına da Okul Müdürü Serkan Uğur’a “OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası” Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Sayın Ziya Selçuk tarafından takdim edilmiştir.”