Akbank hesabı olanlar TEK tıkla Audi A6 kazanacak!

Akbank Hayalinizdeki araba yolda anahtarınız Akbank’ta kampanyası ile Audi A6 modeline tek kuruş ödemeden sahip olabilirsiniz.
Akbank hesabı olanlar TEK tıkla Audi A6 kazanacak!

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Akbank müşterilerine yönelik Kasım ayı kampanyaları açıklandı. Bu kampanyalar arasında yer alan Araba Çekiliş Kampanyası da yer aldı.

Düzenlenen kampanya hakkında yapılan açıklamada "Bu yılın şanslı Akbank Mobil kullanıcısını arıyoruz! Akbank Mobil'den kampanyaya katılın, Audi A6 kazanma şansını yakalayın. Yapmanız gereken tek şey 16 Ekim 2023 – 16 Ocak 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’de Senin için menüsünde yer alan Kampanyalar ve Fırsatlar alanından “Araba Çekiliş Kampanyası”na katılmak. Akbank Mobil’den kampanyaya katılıp çekiliş hakkı kazandıktan sonra, şansınızı arttırmak için aşağıdaki koşulları yerine getirebilirsiniz" ifadelerine yer verildi.

AKBANK AUDİ A6 KAMPANYASI KATILIM KOŞULLARI NELER?

Kampanya dönemi sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle Audi A6 (2023 Sedan 40 TDI quattro 204 hp Advanced S tronic) ödülü verilecektir. Kampanya 16 Ekim 2023 – 16 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya müşteri bazındadır. Akbank Mobil'den kart sahibi müşterilerimiz kampanyaya katılım sağlayabilir.

Müşteri işlemleri her bir müşteri için kampanyaya katılımları sonrasında değerlendirilecektir.

Kampanyaya katılım sonunda mevcut Akbank müşterileri için en fazla 5 çekiliş hakkı; Akbank müşterisi olmayıp Akbank Mobil’den Akbanklı olan müşteriler için en fazla 10 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.

araba-kampanyasi.jpg

Akbanklı olmayan kişiler için ise yapılan açıklamada "Mobilden müşterimiz olup çekilişe katılarak 5 çekiliş hakkı, kampanyaya Akbank Mobil’den kayıt olarak 1 çekiliş hakkı kazanılacaktır. Kampanyaya Akbank Mobil’den kayıt olma ana koşulu vardır. Kampanyanın diğer koşulları sağlanmış dahi olsa kampanya katılımı yapılmadan çekiliş hakkı kazanılamaz" denilerek:

Akbank Mobil’den otomatik fatura talimatı vererek 1 çekiliş hakkı

Akbank Mobil’den manuel fatura ödeyerek 1 çekiliş hakkı

QR kod kullanarak ATM’lerden para çekme işlemine 1 çekiliş hakkı

QR üretebilen POS cihazlarından QR ile ödeme yaparak 1 çekiliş hakkı ile toplamda dijitalden müşteri olma süreci ile gelen bir müşteri en fazla 10 çekiliş hakkı kazanabilecek. Bu sayede bu kişilerde araba sahibi olmak için fırsat elde edecekler.