Açık Lise AOL sınav sonuçları sorgulama ekranı 2024! SON DAKİKA 1. dönem sınav sonucu açıklandı

23 - 24 Aralık tarihinde yüz yüze yapılan AOL sınavları için beklenen sonuçlar açıklandı. Açık Lise Sınav sonucu açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, TC kimlik numarası ve şifre ile sınav sonuçları sorgulama ekranı!
Açık Lise AOL sınav sonuçları sorgulama ekranı 2024! SON DAKİKA 1. dönem sınav sonucu açıklandı

Açık Lise AOL sınav sonuçları sorgulama ekranı 2024! SON DAKİKA 1. dönem sınav sonucu açıklandı - Açık lisede okuyan öğrencilerin büyük bir merak ve heyecanla beklemiş oldukları açık lise sınav sonuçları son dakika açıklandı.

AÇIK LİSE AOL SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI 2024!

Açık öğretim lisesi 1. dönem sınavları 23-24 Aralık tarihinde uygulandı. MEB tarafından paylaşılacak “ Açık lise 1. dönem sınav sonuçları” açıklandı duyurusu geldi. "AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI 2023-2024 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR."

Açık lise 1. dönem sınav sonuçları internet üzerinden erişime açılacak. Adaylara sonuçlar basılı veya mail yoluyla bildirilmeyecek. Açık lise öğrencileri sonuç duyurusu geldikten sonra “aolweb.meb.gov.tr” adresine giriş yaparak Öğrenci/T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile sınav sonuçlarını görüntüleyebilirler. Sınav sonuçları ekranında adayların toplam elde ettikleri puan ve doğru-yanlış cevap sayıları yer almaktadır.

sinav-ekrani.jpg

AOL SINAV SONUCU SORGULAMA EKRANI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ...

Yukarıda yer alan linki tıkladıktan sonra açılan yeni pencerede kimlik numarası ya da öğrenci numarası ve şifre bilgilerinizi girerek sınav sonucunuzu öğrenebilirsiniz.