2024 yılı Ege Üniversitesine Vefa Yılı ilan edildi

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak 2024 yılını Ege Üniversitesine vefa yılı olarak ilan ettiklerini açıkladı.
2024 yılı Ege Üniversitesine Vefa Yılı ilan edildi

Türkiye'nin en büyük ve köklü üniversiteleri arasında yer alan Ege Üniversitesi yıllık değerlendirme toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantada 2023 senesinde yaşanan gelişmeler masaya yatırılırken aynı zamanda 2024 yılına ilişkin planlamalara yer verildi.

2023 senesini Cumhuriyete Vefa Yılı olarak belirleyen Ege Üniversitesi 2024 yılını ise Ege Üniversitesine vefa yılı olarak ilan ettiklerini açıkladı. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak toplantıda yaptığı konuşmasında 2024 yılı hedeflerini açıklarken bu sene elde ettikleri başarıları daha da üst seviyeye taşımak için çabalayacaklarını ifade etti.

EGE ÜNİVERSİTESİ 2024 HEDEFLERİNİ BELİRLEDİ!

“2023 yılını ‘Cumhuriyete Vefa’ yılı olarak addetmiştik. 2024 yılını, üniversitemizi ulusal ve uluslararası arenada ayrıcalıklı konuma taşıyarak üniversitemizin marka değerine önemli katkılar sunan tüm mensuplarımızın emeklerine saygı, bizi biz yapan, akademik ve idari anlamda belirli bir statü ve ayrıcalıklara sahip eden 'Ege Üniversitesine Vefa' yılı olarak ilan ediyorum" dedi.

vefa-2.jpg

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, 2023 yılında üniversitede yaşanan gelişmeleri, elde edilen başarıları ve 2024 yılı hedeflerini, düzenlenen Ege Üniversitesi Yıllık Değerlendirme Toplantısında anlattı. Prof. Dr. Budak, “Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı verilerine göre üniversitemiz; Cumhuriyetin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ülkemizdeki tüm kamu kurum ve kuruluşları arasında Türkiye üçüncüsü, üniversiteler arasında ise Türkiye birincisi oldu.

vefa-3.jpg

Bu başarıda emeği geçen tüm mensuplarımızı tebrik ediyorum. 2023 yılı Cumhuriyete Vefa yılı olarak addetmiştik. 2024 yılını, üniversitemizi ulusal ve uluslararası arenada ayrıcalıklı konuma taşıyarak üniversitemizin marka değerine önemli katkılar sunan tüm mensuplarımızın emeklerine saygı, bizi biz yapan, akademik ve idari anlamında belirli bir statü ve ayrıcalıklara sahip eden Ege Üniversitesine Vefa yılı olarak ilan ediyorum" dedi.

vefa-4.jpg

Rektörle bölüm çayı etkinlikleri kapsamında 148 bölümle buluştuklarını ifade eden Ege Üniversitesi Rektörü Budak tüm faaliyetlerinin kalite güvencesi altında olduğunu ifade etti. Daha yeşil ve engelsiz bir kampüs için çalıştıklarını belirten Rektör Budak bunun için yeni yılda da ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade etti.