Uşak Üniversitesi'nde eler Gazze için duaya açıldı!

İsrail'in Filistin'e saldırıları tüm hızı ile devam ederken Uşak Üniversitesi'nde Filistin için dualar edildi.
Uşak Üniversitesi'nde eler Gazze için duaya açıldı!

Türkiye'nin en büyük ve en çok tercih edilen üniversiteleri arasında yer alan Uşak Üniversitesi Filistinlilere yönelik desteklerini sürdürüyor. Hamas tarafından İsrail'e yönelik yapılan müzik festivali saldırısı sonrasında başlayan savaşta adeta soykırım yaşanmaya başlanmıştı.

İsrail'in orantısız güç kullanımına devam ederken ABD ve Avrupa ülkelerinden aldığı destek bu tavırda en büyük etken olarak öne çıkmıştı. Türkiye olayların ilk gününden bu yana Filistin'e en çok destek veren ülkeler arasında yer alırken Uşak Üniversitesi Üniversite Camii'nde Cuma namazından sonra hayatını kaybedenler için lokma dökülerek dua edildi.

UŞAK ÜNİVERSİTESİ'NDE HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN LOKMA DÖKÜLÜP DUALAR EDİLDİ...

Uşak Üniversitesi Üniversite Camii’nde Cuma namazından sonra İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için dua edilip lokma dağıtıldı.

filistin-1.jpg

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Savaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kenan Taş ile Prof. Dr. Lütfi Özav, akademik ve idari personel ile öğrencilerin katıldığı duada Filistin’de yaşanan vahşetin bir an önce durması ve savaşın bitmesi dilendi.

filistin-2.jpg

Uşak Üniversitesi İslami İlimler fakültesinden Doç. Dr. Nihat Tosun’un okuduğu duadan sonra ölen masumlar için lokma dağıtıldı.

Duaların ardından toplanan kalabalık dağılırken Uşak Üniversitesi'nde eğitim gören Filistinli öğrenciler de dualara eşlik etti. Uşak Üniversitesi bir kere daha Filistinlilerin yaşadıkları insalık dramına dikkatleri çekmiş oldu.