Reuters duyurdu! Kudüs'te Türk vatandaşı İsrail polisini bıçakladı

Reuters haber ajansının aktardığı son dakika haberine göre Kudüs’te İsrail polisini bıçaklayan kişinin Türk vatandaşı olduğunu iddia etti. Olay kısa süre içerisinde gündem oldu. İşte aktarılan son gelişmeler..
Reuters duyurdu! Kudüs'te Türk vatandaşı İsrail polisini bıçakladı

Reuters haber ajansı, Kudüs’te bir İsrail polisinin bıçaklı saldırıya uğradığını ve bıçaklayan kişinin ise Türk vatandaşı olduğunu öne sürdü. Polisi bıçaklayan şahsın ise vurularak öldürüldüğünü açıkladı.

“TÜRKİYE’DEN TURİST OLARAK GİTTİ” İDDİASI

Olayın detaylarına göre Kudüs’te İsrail polisine düzenlenen bıçaklı saldırıda saldırıyı yapan kişinin Türkiye’den giden bir turist olduğu ifade ediliyor. Şahsın 34 yaşında olduğu gelen bilgiler arasında.

Reuters haber ajansının aktardığı habere göre Türkiye’den turist olarak Kudüs’e giden 34 yaşındaki şahıs bugün öğle saatlerinde İsrail polisine bıçakla saldırdı. Türk vatandaşının polis tarafından vurularak hayatını kaybettiği ifade edildi.

İSRAİL BASININA GÖRE OLAY YERİNDE ÖLDÜRÜLDÜ

İddiaya göre İsrail polisine bıçakla yapılan saldırısı sonrasında şahsın polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildiği ve kaldırıldığı hastanede öldüğü belirtiliyor. İsrail basınının iddiasına göre de polisi bıçaklayan kişi olay yerinde öldürüldü.

OLAY ÖĞLE SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ

Aktarılan habere olayın bugün saat 12.30 civarında öğle saatlerinde meydana geldiği öğrenildi. Kudüs’te bıçaklanan polis memurunun hafif yaralandığı ve sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı. Polisin 30, saldırganın 34 yaşında olduğu gelen bilgiler arasında.