Moskova'da konser salonunu otomatik silahlarla taradılar! Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Rusya’nın başkenti Moskova’da bir konser salonunda silahlı saldırı düzenlendiği açıklandı. Saldırıda hayatlarını kaybedenlerin olduğu aktarıldı.
Moskova'da konser salonunu otomatik silahlarla taradılar! Çok sayıda ölü ve yaralı var!

Rusya’nın başkenti Moskova’da silahlı saldırı şoku yaşanıyor. Moskova’da bulunan Crocus City Hall konser alanında gerçekleşen silahlı saldırıda çok sayıda kişinin hayatını kaybedip, çok sayıda kişinin de yaralandığı bildirildi.

KALABALIĞA ATEŞ AÇTILAR!

Edinilen bilgilere göre kamuflajlı oldukları tespit edilen ve en az üç kişi oldukları düşünülen saldırganların kalabalığa ateş açtıkları belirtildi. İlk belirlemelere göre ölü ve yaralılar bulunuyor. Şu anda da konser alanı tamamen boşaltılamadı. İnsanlar büyük bir trajedinin tam ortasında kaldılar.

POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Çatışmanın yaşandığı binada bir patlamanın olduğu ve buna bağlı olarak da yangın çıktığı belirtildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken Ulusal Muhafız ekibi de saldırının gerçekleştiği alana intikal ederek saldırıya müdahale etmeye başladı.

DALDIRGANLARIN KİM OLDUKLARI TESPİT EDİLEMEDİ

Saldırganların kimliklerinin henüz tespit edilemedikleri açıklanırken kalabalığa uzun namlulu otomatik silahlar ile ateş açıldığı öğrenildi. Saldırganlar önlerine çıkan herkesi rastgele öldürdüler.

OLAYIN NASIL OLDUĞUNU ANLATTI!

Olay yerinden bilgi veren Sputnik muhabiri ise yaşananları ve son durumu, “Kamuflajlı kişiler Crocus Belediye Binası’nın bahçesine girdiler. En az üç kişi otomatik silahlarla ateş açtılar. Yaralılar ve ölüler olduğu kesin bir bilgi. Daha sonra da saldırganlar tarafından el bombası veya yangın bombası atıldı. Bu bombanın atılması ile de yangın çıktı. İnsanlar kurtulmak için yerlere yattılar. Yaklaşık 15-20 dakika yerde yatarak beklediler. Ardından da sürünerek dışarıya çıkmaya çalıştılar. Çok sayıda kişi dışarıya bu şekilde çıkabilmeyi başardı.