Biden'den İran'a yapmayın uyarısı!

ABD Başkanı Joe Biden İsrail'e saldıracağını açıklayan İran'a çağrıda bulunarak yapmayın diyerek seslendi.
Biden'den İran'a yapmayın uyarısı!

Dünya İran tarafından yapılan açıklamaların ardından gözlerini bir kere daha Orta Doğu'ya çevirirken ABD Başkanı Joe Biden, İran'a çağrıda bulundu. Ulusal Eylem Ağı Toplantısı'na başkanlık eden Joe Biden, kendilerini İsrail'e savunmaya adadıklarını söyledi.

Biden yapmış olduğu açıklamasında İsrail'i destekleyeceklerini belirterek onların kendilerini savunmasına da yardımcı olacaklarını ifade ederek İran'ın asla başarılı olamayacağını ifade etti. Biden İran'a asla İsrail'e saldırıda bulunmamaları konusunda uyarı yaptı.

ABD İRAN'I UYARDI! İSRAİL'E SALDIRMAYIN...

ABD Başkanı Joe Biden, Ulusal Eylem Ağı Toplantısı’nda İsrail’e saldırı planları yapan İran’a mesaj göndererek, “Yapmayın” çağrısında bulundu. ABD Başkanı Joe Biden, Ulusal Eylem Ağı Toplantısı’nda yaptığı konuşmada İran’a mesaj gönderdi.

İran’a “Yapmayın” çağrısında bulunan Biden, “Biz kendimizi İsrail'in savunmasına adadık. İsrail'i destekleyeceğiz, İsrail'in savunulmasına yardımcı olacağız ve İran başarılı olamayacak” dedi. Gazetecilerin İran’ın İsrail'e yönelik saldırısının ne kadar yakın olduğu sorusu üzerine Biden, gizli bilgilere girmek istemediğini ancak “beklentim daha erkenden ziyade daha geç” ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Joe Biden tarafından yapılan açıklama dünya kamuoyunda büyük yankı uyandırırken Amerika'dan yola çıkan savaş gemisi ve uçakları ile bölgedeki tansiyon üst seviyeye ulaşmıştı. Dünya yaşanan gelişmeleri diken üstünde izlemeye devam ederken İran'ın atacağı adım merak konusu olmuştu.