Azerbaycan'da 5.6 büyüklüğünde deprem!

Hazar Denizi'nde meydana gelen deprem Azerbaycan'da büyük panik yaşanmasına neden oldu. Depremin şiddeti ise 5.6 olarak açıklandı.
Azerbaycan'da 5.6 büyüklüğünde deprem!

Yer küre adeta beşik gibi sallanmaya devam ederken yeni bir son dakika deprem haberi de Hazar Denizi'nden geldi. Daha öncede çok sayıda depremin yaşandığı bölgede son deprem bu sabah saatlerinde meydana geldi.

Azerbaycan Sismolojik Hizmet Merkezi tarafından yapılan son dakika açıklaması ile depremin merkez üssü Hazar Denizi olarak açıklanırken depremin şiddeti ise 5.6 olarak belirlendi. Sabah saat 08:16 itibari ile meydana gelen deprem yerin 68 km derinliğinde yaşandı.

AZERBAYCAN'DA SON DAKİKA KORKUTAN DEPREM!

Azerbaycan'ın başkendi Bakü'de de hissedilen bir deprem meydana geldi. Azerbaycan Sismolojik Hizmet Merkezi tarafından yapılan resmi açıklamada depremin şiddeti ilk olarak 5.4 olarak açıklanırken ardından revize edilerek 5.6 olarak bildirildi.

Yerel saatle 08.16'da meydana gelen depremin merkez üssünün Hazar Denizi olduğu ilan edilirken 5.6 şiddetindeki depremin, 68 kilometre derinlikte kaydedildiği bildirildi. Sabah saat 08:16'da meydana gelen şiddetli sarsıntı nedeniyle büyük bir panik ve korku yaşanırken Azerbaycanlıların panik ve korku ile dışarıya çıkma görüntüleri kameralara yansıdı. Gelen ilk resmi verilere göre deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.